آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۸۹۲۰

علی سرتیپی رئیس هیات مدیره انجمن وی‌او‌دی شد

با برگزاری انتخابات داخلی هیات مدیره انجمن وی‌او‌دی، علی سرتیپی به عنوان رئیس هیات مدیره این نهاد صنفی انتخاب شد.
علی سرتیپی رئیس هیات مدیره انجمن وی‌او‌دی شد

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، انتخابات داخلی هیات مدیره انجمن وی‌او‌دی برگزار و بر اساس رای اعضا، علی سرتیپی به عنوان رئیس و حسین میرطاووسی نایب رئیس هیات مدیره شناخته شدند. همچنین محمد صراف مسئولیت خزانه‌داری را برعهده گرفت. محمدمهدی عسگرپور مسئولیت دبیری انجمن را برعهده دارد.

لازم به توضیح است که مجمع انجمن نیز به تازگی برگزار شده و طبق آرای اعضا، علی سرتیپی، محمد صراف، محمدجواد شکوری مقدم، حسین میرطاووسی، سعید رسول‌اف به عنوان اعضای اصلی و سیدرامین موسوی علی‌البدل اول و امیر پروین‌حسینی علی‌البدل دوم انتخاب شدند. همچنین سعید نوروزی به عنوان بازرس و امیرحسین حیدری نیز به عنوان بازرس علی‌البدل رای آورده‌اند.

علی سرتیپی که پیش از این نیز مسئولیت ریاست صنف را برعهده داشته و بار دیگر با رای اعضای هیات مدیره مسئولیتش تمدید شده است، سال‌ها سابقه کار تخصصی در سینما و شبکه نمایش خانگی را در کارنامه خود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار