آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۲۰۶۲

آیت‌الله جنتی: خواص جامعه باید خودساخته باشند

دبیر شورای نگهبان گفت: تاکید فراوان امام حسن عسکری (ع) بر ضرورت خودسازی و تزکیه نفس خواص اثبات می‌کند که خواص جامعه باید خودساخته باشند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳) این شورا با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) اظهار کرد: این مصیبت را به حضرت صاحب‌الزمان (عج) و همه دلبستگان آن حضرت تسلیت می‌گویم و از خداوند می‌خواهم توفیق پیروی از ایشان را به ما عنایت فرماید.

وی گفت: آشنایی با شرایط اجتماعی دوران حیات ائمه (ع)، لازمه شناخت صحیح سیره زندگی فردی و اجتماعی آن حضرات است؛ زیرا روشی که هر یک از ائمه برای دفاع از اسلام انتخاب کردند، متناسب با شرایط دوران حیات مبارک‌شان بود.

آیت‌الله جنتی اظهار کرد: حفظ امید، تلاش بیشتر برای بی‌اثر کردن محدودیت‌ها و آینده‌نگری و دغدغه‌مندی برای حفظ دین خدا از مهمترین آموزه‌هایی است که مطالعه حیات پربرکت امام حسن عسکری (ع) به پیروان ایشان می‌آموزد.

دبیر شورای نگهبان بیان کرد: دغدغه‌مندی امام حسن عسکری (ع) نسبت به شرایط عقیدتی و فرهنگی جامعه اسلامی و مبارزه ایشان با انحرافات و بدعت‌ها، نشان می‌دهد در سخت‌ترین شرایط سیاسی و اجتماعی نیز نباید فعالیت‌های فرهنگی کم‌رنگ و فراموش شود.

وی افزود: تاکید فراوان آن حضرت بر ضرورت خودسازی و تزکیه نفس خواص، اثبات می‌کند کسانی که می‌خواهند در جهت اصلاح جامعه تلاش کنند باید ابتدا به مجاهدت با نفس بپردازند؛ به عبارت دیگر خواص جامعه باید خودساخته باشند.

آیت‌الله جنتی این موضوع را هم بیان کرد که از ایشان نامه‌های گرانبهایی به جا مانده که دارای رهنمود‌های ارزنده‌ای برای دستیابی به سبک زندگی فردی و اجتماعی صحیح است. این نامه‌ها باید در مجامع علمی و فرهنگی مورد بحث قرار گیرد و ابعاد مختلف آنها تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان در بخش پایانی صحبت‌هایش سالروز درگذشت آیت‌الله سید حسن طاهری خرم‌آبادی از اعضای سابق شورای نگهبان که مصادف با جمعه گذشته بود هم گرامی داشت و گفت: ایشان در زمان آغاز به کار مجمع مشورتی فقهی شورای نگهبان، ریاست این مجمع را برعهده داشتند و در این جایگاه منشأ خدمات ارزشمندی بودند.

وی عنوان کرد: دو مجمع مشورتی فقهی و حقوقی از سرمایه‌های گرانقدر شورای نگهبان هستند که همواره بر غنای نظرات این شورا افزوده‌اند. بر خود لازم می‌دانیم از زحمات همه عزیزانی که در ادوار مختلف در این دو مجمع مشورتی فعالیت داشته‌اند، قدردانی کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار