کد خبر:۱۱۷۲۱۶۳
انجمن اسلامی دانشجویان امیرکبیر:

‏یازده سپتامبر همچنان قربانی می‌گیرد/ غرب پاسخگوی بمباران غزه باشد نه طلبکار همکاری روسیه و ایران

غرب به‌جای طلب‌کاری از همکاری مشروع ایران و روسیه، باید پاسخگوی حجم بمبارانی در نوار غزه باشد که چندین برابر بمب‌های هسته‌ای در نوار کوچکی فرود می‌آید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه امیرکبیر در پیامی در واکنش به تحولات غزه و سالروز یازده سپتامبر نوشت: اتفاقات امروز در فلسطین عزیز و کشته شدن بیش از ۴۰ هزار شهروند بی‌دفاع به‌همراه تاریخ خونین دو دهه گذشته با ورود نظامی آمریکا در غرب آسیا، بیش از گذشته نشان می‌دهد طعم تلخ یازده سپتامبر، بیش از آنکه سهم ساکنان نیویورک باشد، نصیب بی‌گناهانی در کشور‌های عمدتا اسلامی است که نقشی در آن حمله نداشتند.

اما همچنان با حمله مستقیم، نفوذ در دولت‌ها و بلوکه کردن دارایی‌های مشروع آنان،   باید هزینه‌ای هزاران برابر پرداخت کنند که ابدا متوجه آنان نیست. امروز نیز باشگاه غرب به‌جای طلب‌کاری از همکاری مشروع ایران و روسیه، باید پاسخگوی حجم بمبارانی در نواز غزه باشند که چندین برابر بمب‌های هسته‌ای در نوار کوچکی فرود می‌آید درحالیکه که این اتاق جنگ با مدیریت مستقیم آمریکا مدیریت می‌شود.

 

‏یازده سپتامبر همچنان قربانی می‌گیرد/ غرب پاسخگوی بمباران غزه باشد نه طلبکار همکاری روسیه و ایران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار