آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۲۵۰۳
در اجلاس روسای دانشگاه‌ها مطرح شد

ندامتگاه اوین به دانشگاه شهید بهشتی منتقل شود + فیلم

آقامیری گفت: انشگاه شهید بهشتی از کمبود فضای فیزیکی رنج می برد.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی: ندامتگاه اوین به دانشگاه شهید بهشتی منتقل شود + فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اجلاس روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشوری در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. 

سید محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی در ابتدای اجلاس با اشاره به کمبود فضای فیزیکی این دانشگاه گفت: دانشگاه شهید بهشتی از کمبود فضای فیزیکی رنج می برد و بر اساس تفاهم نامه قرار بود زندان اوین به دانشگاه اضافه شود.

 

 

محمودرضا آقامیری در این مراسم با بیان اینکه انتخاب وزیر علوم از همکاران دانشگاه شهید بهشتی مایه مباهات است، ضمن خسته نباشید به دکتر زلفی گل، گفت: امروز دانشگاه شهید بهشتی به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر و جامع در کشور و دارای شبکه ارتباطات علمی گسترده در سطح جهان است.

وی ادامه داد: این دانشگاه با داشتن هزار عضو هیات علمی تمام وقت، ۲۴ دانشکده، ۱۰ پژوهشکده و ... دستیابی به علم نافع را از طریق پیشبرد علم و خرد میداند. 

رییس دانشگاه شهید بهشتی خاطر نشان کرد: در این دانشگاه  فعالیت در حوزه‌های مختلف علم و فناوری پیشگامانه، توسعه رشته‌ها و دانشکدهای بین رشته‌ای مرجعیت ساز، گسترش همکاری علمی با کشورهای همسایه و هم سو، قرارداد با صنایع و دستگاه‌ها، ایجاد فضای آرام اخلاقی، ایستادگی در برابر اپارتاید نظام سلطه که مخصوصاً برای دانشگاه‌ شهید بهشتی وضع شده، برنامه ریزی برای تامین مسکن و ... را دنبال می‌کنیم.

وی افزود: دانشگاه شهید بهشتی معتقد است میتواند در راستای تحقق مرجعیت علمی در طلایه‌داری و مرجعیت علمی قدم‌های بلندتری بردارند.

آقامیری با اشاره به تدوین سند تحولی دانشگاه شهید بهشتی گفت: در این سند اعتلای اخلاق حرفه ای بالندگی، گسترش فناوری‌های مرز دانشی، توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی، تدوین شاخص‌های کلان، به دنبال سبک نوینی از برنامه ریزی دانشگاهی است.

رییس دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه قصد ندارد از محدودیت‌ها صحبت کند، خطاب به معاون اول رئیس جمهور گفت: امیدواریم با کمک جنابعالی واگذاری زندان اوین و انتقال این محل به دانشگاه که در گذشته مطرح شده بود، اجرایی شود و امیدواریم بتوانیم مشکل کمبود فضای دانشگاه را حل کنیم.

وی خاطر نشان کرد، دانشگاه شهید بهشتی به علت تحریم‌های ظالمانه مضاعف درخواست‌ حمایت‌های دلگرم کننده دارد.

 

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار