کد خبر:۱۱۷۲۷۸
حضور 38 دانشجوی بسیجی مركز تربيت معلم بيرجند در طرح مهدییاوران
مسئول بسیج دانشجویی مرکز تربیت معلم بیرجند گفت: 38 نفر از دانشجویان بسیجی عادی و فعال این مرکز در طرح مهدی یاوران شرکت کردند.
غلامحسین نخعی در گفتوگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، اظهار داشت: این دروه 12 ساعته در طول دو هفته با حضور اساتیدی از داخل استان خراسان جنوبی برگزار شد.
وی تصریح کرد: آزمون پایانی دوره در بخش غیرحضوری روز گذشته و در بخش حضوری امروز برگزار شد که دانشجویان توانستند نمرات خوبی را کسب کنند.
مسئول بسیج دانشجویی مرکز تربیت معلم بیرجند هدف از اجرای این طرح را بالابردن سطح علمی اعضا بسيج در بحث احکام و شناخت دستورالعملهای تشکیلاتی بسیج برشمرد.
نخعی کلاسهای تشکیل شده را شامل مسائل سیاسی روز، بصیرت، جریان شناسی و معرفی احزاب ایران نام برد و خاطرنشان کرد: این دوره در دو بخش مقدماتی ویژه بسیجیان عادی و پیشرفته برای بسیجیان فعال برگزار شد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰