کد خبر:۱۱۷۳۵۲۴
در تذکر شفاهی؛

اسحاقی: نباید زعفران کاران و برنج کاران متضرر شوند

یک نماینده مجلس گفت: نباید زعفران کاران، زرشک کاران و برنج کاران متضرر شوند و باید حق و حقوق آنان داده شود.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سلمان اسحاقی نماینده مردم قائنات در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۲۷ شهریورماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی اظهار کرد: متأسفانه و علیرغم آنکه زعفران کاران، زرشک کاران و برنج کاران زحمات بسیاری می‌کشند، اما حق و حقوق آنان داده نمی‌شود و ما باید مانع از متضرر شدن آنها شویم.

علی نیک زاد که ریاست این جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به تذکر مذکور گفت: از وزیر جهاد کشاورزی و رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس می‌خواهم این موضوع را مورد پیگیری قرار دهند و زعفران کاران، و زرشک کاران و برنج کاران و سیب زمینی کاران را دریابند چرا که نمی‌شود که این افراد زحمات زیادی بکشند و در نهایت متضرر شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار