آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۴۱۶
مسئول فني آزمايشگاه ژنتيك پزشكي كرمانشاه:

آزمايشگاه ژنتيك كرمانشاه تنها مركز فعال در غرب كشور است

مسئول فني آزمايشگاه ژنتيك پزشكي كرمانشاه گفت: آزمايشگاه پزشكي و تشخيص قبل از تولد كرمانشاه به عنوان تنها مركز غرب كشور، به مراجعان كرمانشاهي و استانهاي همجوار خدمات تشخيصي ارائه مي‌دهد.  
دكتر رضا علي‌بخشي در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در كرمانشاه، اظهار داشت: آزمايشگاه ژنتيك پزشكي و تشخيص قبل از تولد كرمانشاه در سه زمينه تشخيص قبل از تولد بيماري هاي ژنتيكي، بررسي سيتوژنتيكي بيماري هاي ژنتيكي و ژنتيك مولكولي به عنوان تنها مركز غرب كشور به مراجعان كرمانشاهي و استانهاي همجوار خدمات تشخيص ارائه مي كند.

وي در مورد جزئيات كار در اين آزمايشگاه افزود: در مركز تشخيص قبل از تولد بيماري هاي ژنتيكي كه يكسال پيش راه اندازي شده است،‌ آزمايشات تشخيص بيماري هايي نظير آلفا تالاسمي و بتا تالاسمي و موارد مشابه تك ژني پيش از تولد بررسي و شناسايي مي شود.

علي‌بخشي در ادامه گفت:‌ در بخشي كاريوتايپ با بررسي ژنتيك بيماري ها، تشخيص بيماران داراي اختلالات عددي و ساختاري و موزومي مانند عقب ماندگي هاي ذهني،‌ سقط مكرر، سنين بالاي بارداري مادر و سابقه بيماري هاي كروموزومي كه از سوي متخصصان زنان و زايمان و كودكان ارجاع داده مي شوند،‌ انجام مي پذيرد.

وي تصريح كرد: بخش آزمايشگاه ژنتيك مولكولي به طور موثر در تشخيص عفوني براي درمان دارويي و ميزان جوابدهي به درمان و افزايش و كاهش تعداد ويروس در بدن فرد، متخصصان عفوني و داخلي را ياري مي رساند.

علي بخشي در پايان گفت: پذيرش ماهانه اين مركز 120 نفر مي باشد كه در آينده نيروي انساني متخصص و كارشناس افزايش خواهند يافت./انتهاي پيام/ 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار