آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۵۴۳۹

سنایی: پزشکیان با ۲۰ نفر از روسای کشور‌ها دیدار می‌کند

معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور با انتشار پیامی، گزارشی از برنامه‌های رئیس‌جمهور در حاشیه هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد ارائه کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مهدی سنایی معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: «مسعود پزشکیان» طی سه روز کاری در ‎نیویورک با حدود ۲۰ نفر از روسای کشور‌ها از جمله رئیس‌جمهور ترکیه، پادشاه اردن و رئیس‌جمهور فرانسه دیدار دو جانبه خواهد داشت.

وی در ادامه این پیام آورده است: سخنرانی در نشست سران میثاق آینده در روز دوشنبه و سخنرانی در مجمع عمومی عصر سه‌شنبه در برنامه است.

معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور اعلام کرد: رئیس‌جمهور همچنین دیدار‌های زیادی با اهالی و مدیران رسانه‌ها، اندیشکده‌ها و نمایندگان ادیان و همچنین چند نشست با ایرانیان مقیم آمریکا برگزار خواهد کرد.

سنایی تاکید کرد: پزشکیان در این دیدار‌ها دیدگاه دولت خویش به تعامل با جهان و همچنین نگاهش در زمینه منطقه متحد و قوی را عرضه خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، رئیس جمهور به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد و تشریح مواضع جمهوری اسلامی درباره مسائل بین‌المللی، صبح روز یکشنبه اول مهر ۱۴۰۳ در راس یک هیات عالی‌رتبه سیاسی، عازم نیویورک شد.

دکتر پزشکیان در این سفر علاوه بر شرکت و سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل، دیدار‌هایی نیز با تعدادی از سران کشور‌های شرکت کننده در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی خواهد داشت.

وی نشست‌هایی نیز با گروه‌ها و افراد مرجع سیاسی، اجتماعی، مذهبی و رسانه‌ای در آمریکا خواهد داشت و ضمن تشریح مواضع کشورمان، به سوالات آنان پاسخ خواهد داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار