کد خبر:۱۱۷۶۱۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان خبر داد:
ارائه خدمات10 پایگاه امدادی و 7آمبولانس به مصدومین احتمالی چهارشنبهسوری در استان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از اختصاص 10 پایگاه امدادی بهعنوان برنامه فوقالعاده امدادی براي مصدومین احتمالی حوادث چهارشنبهسوری در سطح استان خبر داد و گفت: هفت دستگاه آمبولانس نیز بدین منظور در سطح شهر زنجان به آسیب دیدگان احتمالی خدمات خواهند رساند
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو»از زنجان، دکتر رحیم سروری زنجانی پیش از ظهر امروز در یک نشست خبری با اشاره به اینکه چهارشنبهسوری یکی از سنتهای قدیمی کشورمان با كاركردهايي مانند رفع کدورتها و تحكيم روابط خانوادگي از گذشته مورد توجه واقع شده است تصریح کرد: متأسفانه مراسم چهارشنبه سوری با سنتی دیرینه، رنگ دیگری بهخود گرفته و با بازیهای خطرناک با مواد منفجره جوانان را قربانی حوادث چهارشنبهسوری می کند.
وی شهروندان را از خرید مواد آتش زا و نیز حضور در مکانهایی که احتمال خطر این مواد وجود دارد برحذر کرد و افزود: تماشاچیان، ناظرین بیگناهی هستند که گاه در معرض ترکش این ترقه ها و مواد منفجره قرار می گیرند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از اختصاص 10 پایگاه امدادی بهعنوان برنامه فوقالعاده امدادی براي مصدومین احتمالی حوادث چهارشنبهسوری در سطح استان خبر داد و اظهار داشت: هفت دستگاه آمبولانس نیز بدین منظور در سطح شهر زنجان به آسیب دیدگان احتمالی خدمات خواهند رساند.
سروری همچنین با اشاره به طرح امداد نوروزی در سال جدید نیز تصریح کرد: طرح امداد نوروزی از روز پنجشنبه 26 اسفندماه تا 14 فروردین سال 90 با استقرار 36 پایگاه جادهای و شهری، دو ایستگاه سلامت در محور زنجان ـقزوین و یک ایستگاه سلامت نیز در اتوبان زنجان ـ تبریز به مسافرین به همراه 8 دستگاه آمبولانس مجهز، یک مینی بوس آمبولانس اجرا خواهد شد.
به گفته وی، در طرح امداد نوروزی امسال از 250 نفر پرسنل اورژانس استان نیز بهره گرفته میشود.
این مقام مسئول با بیان اینکه میانگین متوسط حضور اورژانس در محل حادثه، 13 دقیقه در جاده و 7 دقیقه در شهرها به ثبت رسیده است خاطرنشان کرد: در طرح نوروزی سال گذشته 756 مورد مأموریت غیرتصادفی، 324 مأموریت تصادفی و نیز 6 مورد مرگ ناشی از سوانح رانندگی از سوی مرکز اورژانس 115 در سطح استان اعلام شده است.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در زنجان سپس با اذعان به اینکه مصدومین حوادث نوروز در ایران 5 برابر آمار جهانی است بیان داشت: بیماریهای قلبی و عروقی، سوانح و تصادفات و سرطانها، بهترتيب سه عامل اصلي مرگ و میر در دنیا هستند اما در کشورمان در خصوص حوادث ترافیکی در عین حالی که تنها یک درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهیم متأسفانه دو درصد از مرگ و میر ناشی از این حوادث متعلق به کشورمان است.
سروری در ادامه با اشاره به طرح بسیج سلامت نوروزی اظهار داشت: از 28 اسفند تا 15 فروردین سال90 طرح بسیج سلامت نوروزی به منظور بازدید از کلیه اماکن تهیه، تویع و طبخ موادغذایی، مساجد، پارکها، آرایشگاهها، هتل هل و مهمانسراها به همت دو حوزه بهداشت محیط و مرکز کنترل بیماریهاي اين دانشگاه به اجرا در خواهد آمد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان یاد آور شد: در سال گذشته از 15 هزار اماکن مذکور در استان بازدید شد که در پی این امر 178 واحد به دادگاه معرفی و 46 واحد متخلف تعطیل شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰