آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۶۶۶۴

۲۲ سایت فاقد مجوز فروش بلیت الکترونیکی از سوی دادستانی مسدود شد

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از مسدود شدن ۲۲سایت فاقد مجوز فروش بلیت الکترونیکی از سوی معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۰ خبر داد.
۲۲ سایت فاقد مجوز فروش بلیت الکترونیکی از سوی دادستانی مسدود شد

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جعفر یازرلو اظهار کرد: با توجه به این که سایت‌های فاقد مجوز با هدف شکل دهی بازار سیاه و عرضه بلیت در کانال‌های غیر رسمی ایجاد می‌شوند، در راستای جلوگیری از فعالیت غیر قانونی سایت‌های مذکور پس از پایش مستمر و رصد دقیق بازرسان سازمان هواپیمایی کشوری، درخواست انسداد سایت‌های فاقد مجوز و نیز درگاه بانکی مورد استفاده، به معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ویژه فرودگاه‌های تهران ارسال شد.

وی افزود: بنابراین، معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ویژه فرودگاه‌های تهران، ۲۲ سایت فاقد مجوز فروش بلیت الکترونیکی از سازمان هواپیمایی کشوری را به دلیل نمایش و فروش غیر قانونی بلیت هواپیما، مسدود کرد.

نشانی این سایت‌ها به شرح زیر است:

www.tiketonline.ir
www.flymurshid.ir
www.blitesafar.ir
www.tasnimticket.ir
www.zoomkish.org
www.hesamgasht.ir
www.qcharter.ir
www.charter ۹۱۳.ir
www.charter ۱۰۰.ir
www.avvalcharter.ir
www.۹۸ charter.ir
www.charter ۸۷۷.ir
www.۴ charter.ir
www.donyayecharter.ir
www.charter ۲۲۰.ir
www.charter ۲۰.com
www.msi ۱۱۸.ir
www.mancharter.com
www.buych.ir
www.cheapcharter.net
www.yascharter.ir
www.ahwazcharter.ir

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار