لازمه طرد خرافه چهارشنبه‌ سوری برخورد رسانه‌ای است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۶۷۲
استاد سطح عالی حوزه علمیه قم:

لازمه طرد خرافه چهارشنبه‌ سوری برخورد رسانه‌ای است

استاد سطح عالی حوزه علمیه قم برخورد رسانه‌ای را لازمه طرد و حذف خرافه‌ای به نام چهارشنبه سوری عنوان کرد.
حجت الاسلام رمضان جوادی نیا در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قم، اظهار داشت: همان گونه فرهنگ بستن کمربند ایمنی برای اکثریت مردم توسط تبلیغات رسانه ای بویژه برنامه های صدا و سیما جا افتاده، و امروز به یک فرهنگ عمومی تبدیل شده است، چهارشنبه سوری نیز باید با تبلیغات وسیع و کارشناسی شده از فرهنگ مردم محو شود.
 
وی با تاکید بر اینکه همه بزرگان دین و اندیشمندان اسلامی، چهار شنبه سوری را امری خرافی می دانند، افزود: باید توجه داشت که چهارشنبه سوری و پریدن از روی آتش، هیچ گونه ریشه روایی، قرآنی و اسلامی ندارد و مسئله ای است که به دوران قبل از اسلام بر می گردد و از سنت های دیرینه زرتشتیان بوده، و هرگز مورد تایید دین اسلام قرار نگرفته است.
 
اين استاد سطح عالی حوزه علمیه قم ادامه داد: قرآن کریم همواره در آیات مختلفی به مبارزه با خرافات پرداخته است، پیامبر اکرم(ص) نیز در برابر خرافات دوران خود، هرگز کوتاه نیامده، و با منطق و استدلال و بدون خشونت، خرافات دوران جاهلیت را از بین بردند و افکار عمومی مردم آن دوران را از تاریکی و جهالت به سمت نور و سعادت هدایت كردند.
 
جوادي نیا وظیفه روحانیت در عرصه رواج فرهنگ غنی اسلام و محو خرافات و سنت‌های غلط را مهم و سنگین دانست و خاطرنشان كرد: روحانیون بايد در سخنرانی ها و منابر، افکار و اذهان عمومی را در جهت آگاهی از خطرهای چهارشنبه سوری روشن کنند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار