به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، فتح الله حسینی نماینده مردم قصرشیرین، سرپلذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی در جمع مردم گیلانغرب گفت: تا ۲ ماه آینده پیمانکار این پروژه شروع به کار خواهد کرد ضمن اینکه برای مرحله دوم این طرح نیز از جاده قلاجه - چله به قصرشیرین نیز موافقتهای اولیه اخذ شده است.
وی ادامه داد: همچنین یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار در سفر معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به استان کرمانشاه جهت روکش آسفالت گیلانغرب به قصرشیرین و چله به گیلانغرب و سرمست و احداث ۹ کیلومتر مسیر خاکی مورد توافق قرار گرفت و همچنین بر تسریع احداث جاده زله زرد سومار و مسیر دسترسی به گمرک سومار نیز تاکید شده است.
وی با اشاره به سامانه گرمسیری به عنوان یکی از برکات نظام اسلامی که با دستور مستقیم رهبر معظم انقلاب به منظور رفاه مرزنشینان و رونق تولید بخش کشاورزی با مهار آبهای مرزی رقم خورد، گفت: در این پروژه سهم استان کرمانشاه به خوبی داده نشده و تنها ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از قبل آب این سامانه مشروب شده است و اکنون ۳۵ هزار هکتار اراضی در منطقه گیلانغرب و قصرشیرین جامانده که تلاش شده با پیگیریهایی از طریق وزارتخانههای جهاد کشاورزی و نیرو مردم به این حق خود دست یابند.
نماینده مردم غرب کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به سد چنار گفت: این سد در منطقه سرمست استان کرمانشاه قرار دارد که امروز در اختیار استان همجوار قرار گرفته و بیش از ۸۰۰ هکتار از زمینهای مردم گیلانغرب را به خود اختصاص داده و ما سهمی از تخصیص آب آن نداریم، در حالی که طرح ملی است و مردم تقاضای پس گرفتن زمین و آب که جزو دارایی استان کرمانشاه است را دارند.
سد چناره از نوع سنگریزهای با هسته رسی به ارتفاع حدود ۱۰۰ متر، طول تاج ۵۵۰ متر و حجم مخزن ۷۷ میلیون متر مکعب است و بر اساس طرح مطالعاتی، سد چناره روی رودخانهای به همین نام در حد فاصل استانهای ایلام و کرمانشاه در ۲۴ کیلومتری اسلام آباد و ۲۵ کیلومتری سرابله احداث خواهد شد و طول سد گدارخوش ۶۰ متر، ارتفاع آن از بستر رودخانه سه متر و از پی ۶.۵ متر است.
حسینی همچنین هزینه کرد یک هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای آبرسانی به روستاهای بخش گواور و همچنین ۹۰۰ میلیارد ریال برای آبرسانی به ۲۶ روستای دهستان ویژه نان را از برکات نظام برای رفاه مردم این منطقه عنوان کرد و گفت: این مهم با کمک سپاه و آب و فاضلاب محقق شد که امروز شاهد رفع تنش آبی این روستاها هستیم.
وی در ادامه با اشاره به بازسازی روستاهای خالی از سکنه در شهرستان گیلانغرب، قصرشیرین و سرپل ذهاب و شهرهای نفت شهر، سومار و خسروی، گفت: پیگیریهای لازم در این خصوص انجام شده و مجوز شورای امنیت در این زمینه وجود دارد و ما بازهم پیگیر این هستیم که شاهد بازگشت اهالی به این روستاها برای رونق و عمران منطقه باشیم.
او با بیان اینکه مشکل بیکاری در منطقه را داریم، گفت: رییس جمهور در خصوص راه اندازی تجارت چمدانی در مرزهای غرب کرمانشاه موافقت کرده اند و امضای هشت نماینده با دستور رئیس جمهور در این خصوص وجود دارد و اکنون در دستور کار وزارت کشور است که هرچه سریعتر با بازگشایی این مهم شاهد به کارگیری جوانان و ایجاد اشتغال باشیم.
نماینده مردم غرب کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: وضعیت بهداشت و سلامت در شهرستانهای غربی کرمانشاه نیز نیازمند توجه است اکنون نبود پزشک متخصص بیهوشی و نبود برخی داروها و دکتر داروساز در داروخانههای بیمارستانهای این مناطق و سرگردانی مردم قابل توجیه نیست، اقداماتی صورت گرفته، اما کافی نیست و مردم نباید برای ابتداییترین موضوعات درمانی راهی مرکز استان شوند.
او در رابطه با بخشودگی جرایم دیرکرد زلزله که در مجموع ۲۰۰ میلیارد ریال است نیز توضیح داد: در این رابطه پیگیریهایی انجام شده و مورد موافقت اولیه معاون اول رئیس جمهور بوده که قرار است در چارچوب قانون بررسی شود، چون مردم توان بازپرداخت آن را ندارند.
حسینی یکی از اقدامهای بسیار ارزشمند را تصویب طرح توسعه میدانهای نفتی سومار سامان با آورده ۵۰۰ میلیارد دلاری و چشم انداز ۲۰ ساله به منظور ایجاد اشتغال افراد بومی منطقه بیان کرد و گفت: با وزیر در این خصوص توافق شده که به زودی عملیات اجرایی آن آغاز شود و ۹۰ درصد اشتغال آن از جوانان بومی مناطق مرزی باشد.
وی افزود: اجرای پروژه راه آهن اسلام آباد غرب به خسروی و پیگیری منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین و اختصاص ردیف بودجه مستقل اربعین همگی از مواردی است که پیگیری مداوم نیاز دارد و مردم یقین بدانند که ما به عنوان خادم مردم تا تحقق این موارد پیگیر خواهیم بود و به دنبال احقاق حق مردم مناطق مرزی که در دوران هشت سال دفاع مقدس و در برهههای مختلف وفاداری و دین خود را نسبت به نظام و انقلاب ادا کرده اند، هستیم.