آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۸۱۲۶

قیمت کالا‌ها با «مالیات‌های تکراری» بالا می‌رود

رئیس کل دیوان محاسبات گفت: اعمال پیاپی و تکراری مالیات‌های بر ارزش افزوده روی کالاها، قیمت‌ها را بالا برده است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، این را احمدرضا دستغیب در نشست هیئت عمومی دیوان محاسبات گفته است.

آقای دستغیب از حسابرسان دیوان محاسبات خواست، نحوه محاسبه مالیات بر ارزش افزوده را به ویژه در برخی کالا‌ها بررسی کنند که دریافت این مالیات، مستقیما در بهای تمام شده آنها تاثیر می‌گذارد.

دیوان محاسبات از هفته‌های گذشته در حال بررسی نحوه اجرای قانون بودجه ۱۴۰۲ است.

دیوان محاسبات باید پس از بررسی نحوه اجرای قانون بودجه سالانه و هزینه‌کرد درآمدها، به مجلس شورای اسلامی "گزارش تفریغ بودجه" را تحویل دهد.

در جریان بررسی بخشی از قانون بودجه ۱۴۰۲ که درباره عوارض و مالیات بود، رئیس دیوان محاسبات از حسابرسان خواست تا یک ماه آینده، از اعمال مالیات بر ارزش افزوده و تاثیر تکرار دریافت این مالیات در واحد‌های تولیدی، رستوران‌ها و... گزارشی بدهند.

از سال ۱۳۹۴ و تا پیش از آغاز سال ۱۴۰۳، مالیات بر ارزش افزوده ۹ درصد بود، اما نمایندگان مجلس در قانون بودجه ۱۴۰۳، مالیات بر ارزش افزوده را به ۱۰ درصد رساندند.

در قانون بودجه آمده هدف از افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۳، هزینه برای "متناسب سازی حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و صندوق فولاد" است.

با این حال قانون مالیات بر ارزش افزوده تعدادی از کالا‌ها و خدمات را هم از این مالیات معاف کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار