کد خبر:۱۱۷۸۳۹۶
رئیس صندوق رفاه دانشجویان خبر داد

آغاز ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویی/دانشجویان شاغل و غیر شاغل و نوبت دوم دانشگاه‌های دولتی نیز مشمول دریافت وام ودیعه مسکن شدند

با شروع سال تحصیلی جدید ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویی در صندوق رفاه دانشجویان کلید خورد.
آغاز ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویی/دانشجویان شاغل و غیر شاغل و نوبت دوم دانشگاه‌های دولتی نیز مشمول دریافت وام ودیعه مسکن شدند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان ضمن تبریک سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و نیز تاکید بر نکوداشت یاد و خاطره دلاورمردان هشت سال دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: ثبت نام وام ودیعه مسکن دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با شروع سال تحصیلی جدید از اول مهرماه سال جاری آغاز گردیده است و این مهم تا اول آذرماه ادامه خواهد داشت.


گنجی افزود: از ابتدای ماه مهر تا امروز حدود ۷۰ نفر دانشجو درخواست ثبت نام برای وام ودیعه مسکن در سامانه صندوق رفاه دانشجویان داشته اند.


رئیس صندوق رفاه دانشجویان تصریح کرد: در راستای اهمیت طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، امسال وام ودیعه مسکن دانشجویی در تهران ۲۰۰ میلیون‌تومان شده است، همچنین این وام در شهر‌های با جمعیت ۵۰۰ هزار نفر و کمتر به ۱۰۰ میلیون تومان و در شهر‌های با جمعیت بالای ۵۰۰ هزار نفر به ۱۵۰ میلیون تومان رسیده است.


گنجی در پایان با اعلام خبری خوب، گفت: امسال هم دانشجویان شاغل و هم دانشجویان غیرشاغلِ دانشگاه‌های دولتی و هم دانشجویان نوبت دوم این دانشگاه‌ها مشمول دریافت وام ودیعه مسکن دانشجویی خواهند بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار