آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۹۵۴۳

سد باباحیدر پس از یک سال افتتاح هنوز آب‌گیری نشده است

نماینده شهرستان فارسان در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: سد باباحیدر در سال گذشته با حضور رئیس جمهور شهید آیت‌الله رئیسی و جمعی از اصحاب رسانه افتتاح شد، اما این سد آبگیری نشد که جای تأسف دارد. 

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید احمد هاشمی نماینده شهرستان فارسان در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: مردم شهر باباحیدر از بی‌آبی و مشکلات ناشی از سد باباحیدر نظیر دسترسی ایستگاه زباله، خودکامگی مسئولان استانی و شهرستانی،  آسیب‌های ناشی از انفجار‌های غیر استاندارد و زور گویی‌های آب منطقه‌ای به کشاورزان در این سال‌های متوالی در ساخت سد باباحیدر  رنج می‌برند.

وی افزود: در راستای صیانت از قانون و پاسداری از رأی مردم شهر باباحیدر و شهرستان فارسان، به نمایندگی از جمعیت یازده هزار نفری مردم شهر باباحیدر و ۹۵۲۸۶ نفری شهرستان فارسان، فریاد العطش سر می‌دهیم و برای رفع مشکلات ناشی از عدم تأمین آب شرب و آلودگی‌های آب شرب خواهان رسیدگی ویژه مسئولان دلسوز هستم.

نماینده شهرستان فارسان در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: سد باباحیدر در سال گذشته با حضور رئیس جمهور شهید آیت‌الله رئیسی و جمعی از اصحاب  رسانه افتتاح شد، ولی این سد آبگیری نشد که جای تأسف دارد.  

وی بیان کرد: این سد در محدوده زمین‌های مستثنیات مردم  باباحیدر واقع شده است و انتظار می‌رود حق و حقوقات مردم این منطقه چه در بهره‌برداری از آب و چه در محاسبه و پرداخت دیون نادیده گرفته نشود.

هاشمی یادآور شد: مردم شهیدپرور و انقلابی شهر باباحیدر برخلاف وعده‌های بعضی از  مسئولان ذی‌ربط در این چند سال اجرای عملیات عمرانی سد باباحیدر هیچ گونه مخالفتی نکرده و تمام همکاری‌های لازم را انجام داده‌اند.

عضو شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در پایان تاکید کرد: اعلام آمادگی می‌کنیم تا برای رفع موانع جهت بهره‌برداری از این پروژه در کنار مسئولان هستیم و هر اقدامی لازم باشد انجام می‌دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار