کد خبر:۱۲۴۵۳۸۵

احداث ۱۳.۵ کیلومتر کانال آبیاری عمومی در مزارع چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از احداث ۱۳.۵ کیلومتر کانال آبیاری عمومی بین مزارع با هدف افزایش راندمان آبیاری و بهره‌وری آب در سال جاری خبر داد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو ، حسین برزگر، گفت: ۱۳.۵ کیلومتر کانال آبیاری عمومی بین مزارع با هدف افزایش راندمان آبیاری و بهره‌وری آب در سال جاری در حال انجام است، این میزان کانال آبیاری در سال ۱۴۰۳ با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در سطح استان احداث شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت احداث کانال‌های آبیاری، مزایای آن را شامل افزایش سرعت حرکت آب، افزایش راندمان انتقال آب، کاهش هزینه‌های کارگری، جلوگیری از رویش علف‌های هرز، کاهش نشت، نفوذ، فرسایش و هدر رفت آب و در نهایت افزایش بهره‌وری عنوان کرد.

 وی خاطرنشان کرد: برای احداث این کانال‌ها، در مجموع ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار دولتی و مابقی از محل آورده بهره‌برداران، منابع تسهیلاتی و مشارکت بنیاد برکت و علوی هزینه شده است.

برزگر با تأکید بر نقش و مشارکت بهره‌برداران در پیشرفت طرح‌های آب و خاک اظهار کرد: با توجه به هزینه‌های بالا، مشارکت کشاورزان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در این طرح‌ها، موجب پیشرفت و موفقیت آن‌ها شده و به افزایش بهره‌وری، تولیدات کشاورزی، صرفه‌جویی در مصرف آب و استفاده بهینه از منابع آب و خاک کمک شایانی خواهد کرد.

 وی همچنین به توزیع ۲۹ کیلومتر لوله پلی‌اتیلن در راستای طرح سازگاری با کم‌آبی بین کشاورزان در سراسر استان در سال گذشته اشاره کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در پایان از پیگیری استفاده از فناوری بتن پارچه‌ای در احداث کانال‌های آبیاری عمومی خبر داد و گفت: در این خصوص، دوره آموزشی برای کارشناسان آب و خاک ستاد و شهرستان‌ها برگزار شده و پیگیری‌ها از طریق قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و دانشگاه امام حسین (ع) ادامه دارد تا با توجه به شرایط، از این فناوری نیز استفاده گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار