مسئولين به چارچوب عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) توجه لازم را داشته باشند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۹۶۳
امام جمعه شیراز:

مسئولين به چارچوب عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) توجه لازم را داشته باشند

 امام جمعه شیراز گفت: شهر مقدس و سومین حرم اهل بیت(ع) یک عنوان بی نان و نشان نیست، آنچه در این شهر انجام می شود باید در چارچوب مبانی دینی، اخلاق و عرف اجتماعی باشد و امیدواریم همه مسئولان به این امر مهم توجه لازم را داشته باشند.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، آیت الله اسدالله ایمانی، امروز در مراسم افتتاح ایستگاه نوروزی پلیس فارس اظهار داشت: با توجه به اینکه شیراز به عنوان یک شهر مقدس مطرح شده است، شهر مقدس الزاماتی دارد که باید همه مسوولان آن الزمات را رعایت کنند و به آنها توجه داشته باشند وی افزود: اگر مسئولان به این موضوع توجه نکنند خواه یا ناخواه مردم آنها را متوجه خواهند ساخت.
 
امام جمعه شیراز گفت: زحمات و تلاش نیروهای پلیس فضای آرامش، آسایش و امنیت را برای هم استانی ها، زائران و میهمانانی که در ایام نوروز به استان فارس وارد می شود فراهم می کند.
 
ایمانی بيان داشت: طبیعی است که در ایام نوروز سنت دید و بازدید و مسافرت بر جامعه ما حاکم است و خانه ها و مغازه های مردم و وسایل و ابزار آنها با چشمان باز پلیس از دستبرد سوءاستفاده کنندگان مصون خواهد ماند.
 
نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: طبیعتا سال 89 مثل همه سال ها فراز و نشیب های بسیاری داشته و در جامعه ما هم این فراز و نشیب بسیار دیده شده است و این اقتضای زندگی در این عالم و جامعه است.
 
نماينده مردم فارس در خبرگان رهبري اضافه كرد: امسال با همه فراز و نشیب ها، نکته های آموزنده فراوانی برای ما داشت که یکی از آنها همان وحدت و همدلی مردم و مسولان نظام در اجرای قانون هدفمندسازی یارنه ها بود. وی افزود: علی رغم تبلیغات دشمن و توطئه های آنها، کشور و ملت ما به سلامت از این امتحان بیرون آمدند.
 
امام جمعه شیراز گفت:‌ حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن و روز قدس نشان از بصیرت و هوشیاری مردم در عرصه های مختلف بود. ایمانی عنوان كرد: در شب چهارشبه آخر سال هم که دشمن با همه امکانات ارتباط جمعی وارد شده بود که از این مناسبت حداکثر بهره غلط را ببرد بیداری و برنامه ریزی مسوولان و هوشیاری مردم و بصیرت جامعه نقشه آنها را خنثی کرد.
 
نماینده ولی فقیه در فارس بیان داشت: در دنیا از شمال آفریقا تا کشورهای جنوبی خلیج فارس و خاورمیانه عربی مردم به نام اسلام و ارزش های اسلامی به صحنه آمده اند.
 
ایمانی ادامه داد: گرچه نامردی های نظام سلطه را در برخورد با مردمان این کشورها شاهد هستیم و تظاهراتی را که مردم برای احقاق خود برپا کرده بودند به خاک و خون کشیده شد، علی رغم همه مشکلات و فشارها آینده ای روشن بریا این قیام ها وجود خواهد داشت.
 
وی افزود: این خیزش اسلامی به یک انقلاب تمام عیار اسلامی تبدیل خواهد شد. امام جمعه شیراز يادآور شد: در طلیعه سال آینده و در اردیبهشت سال 90 اجلاسیه سراداران و 14 هزار و شهید فارس با حضور همه مردم و با شکوه هر چه بیشتر برگزار خواهد شد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار