به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، ایمان فیروزه معاون فرهنگی و امور جوانان ورزش و جوانان خراسان شمالی گفت: با استناد به ماده چهار قانون اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان با موضوع حمایت و توانمندسازی جوانان با ایجاد مراکز تخصصی ازدواج و خانواده در راستای تحقق سیاستهای کلی جمعیت، آئین نامه ساماندهی و اعتبار بخشی مراکز مشاوره درچارچوب تفاهم نامه بین معاونت امور جوانان وزارت و سازمان نظام روانشناسی کشور تنظیم شد.
معاون فرهنگی و امور جوانان استان افزود: در حال حاضر۲۶ مرکز شهرستان بجنورد، سه مرکز شهرستان شیروان، یک مرکز شهرستان سملقان، دو مرکز شهرستان رازو جرگلان، دو مرکز شهرستان گرمه، یک مرکز شهرستان مانه، دو مرکز شهرستان اسفراین، دو مرکز شهرستان فاروج، یک مرکز شهرستان جاجرم دارای مجوز از ورزش و جوانان هستند.
وی ادامه داد: تعداد مراکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده استان از ۱۲ به ۴۰ مرکز در ۷ ماهه نخست سال جاری افزایش یافته است که افزایش ۳۳۵ درصدی را به همراه داشته است.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره ورزش و جوانان استان بیان کرد: با انعقاد تفاهم نامه در خصوص مشاورههای رایگان افراد نیازمند و مناطق محروم شهرستان مربوطه درحال فعالیت هستند.
این مسئول ادامه داد: از دستگاههای اجرایی و ادارات استان درخواست داریم زمینه ازدواج آسان جوانان را با بهرهگیری از امکانات و ظرفیتهای خود فراهم کنند.
فیروزه با بیان اینکه برخی از دستگاههای اجرایی اماکن و سالنهایی در اختیار دارند، گفت: میتوان از این ظرفیت برای برگزاری مراسمات ازدواج استفاده کرد تا جوانان در همان ابتدای زندگی متحمل هزینههای گزاف نشوند.