به گزارش سرویس استانهای خبرگزاری دانشجو، احمد رحمانیان قائم مقام و معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کشور در آیین تودیع و معارفه مدیرکل بازرسی خوزستان در محل گیت بوستان اهواز بیان کرد: ۶۰ درصد گزارشها به سازمان بازرسی کشور از ۱۶ هزار گزارش ارسالی مربوط به اصلاح رویههای اداری دستگاههای اجرایی بوده است.
رحمانیان ادامه داد: یکی از اقدامات شاخص که سال گذشته در دستور کار این سازمان قرار داشت، تعهدات ارزی ایفانشده به میزان چهار میلیارد یورو بود که تعیین تکلیف شدند.
معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کشور گفت: در دولت سیزدهم حذف امضاهای طلایی پیگیری و اجرا شد که ضروری است این اقدام در دولت چهاردهم نیز ادامه یابد تا از بروز فسادهای اداری جلوگیری شود.
وی تاکید کرد: هر اقدامی که باعث شود اعتماد مردم به نظام کاهش یابد و به وحدت کشور در هر مقطعی لطمه بزند نوعی فساد است.
رحمانیان با تاکید بر اینکه دستگاههایی که در فرآیندها خلاء دارند باید به سرعت ضعفها را جبران کنند افزود: مردم همواره پای نظام هستند و این موضوع باید انگیزهای برای انجام وظایف مسئولان در خدمت رسانی به ملت باشد.
وی با بیان اینکه مسئولان، دانش مدیریت را در دورههای مختلف فراگرفتند و بکارگیری این دانش در راه خدمت به مردم ضروری است افزود: مقام معظم رهبری اخیراً در دیدار با نخبگان خطاب به مسئولان فرمودند «در این ایام عزادار هستیم، اما جنس عزاداری ما به صورت معمول و عادی نیست؛ جنس این عزاداری زنده و زنده کننده است»؛ بنابراین در راستای توصیههای رهبر معظم انقلاب، برای کارکردن در راه خدمت به مردم نباید هیچ مانعی وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه مدیران نباید باعث فرسایش منابع و فرصتها شوند افزود: همه باید نسبت به موضوع فساد حساس باشند، پیشگیری از وقوع فساد باید از خود فساد مهمتر باشد.
معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کشور با تاکید بر اینکه اجرای صحیح مقررات بر پیشگیری از وقوع فساد اثر گذار است بیان کرد: طبق ماده یک ارتقاء سلامت اداری، سو استفاده در جهت اهداف گروهی، فردی و حزبی فساد و سوء جریان است.
رحمانیان اظهار کرد: مدیری که در انجام کار خود اثر بخشی نداشته باشد و در زندگی مردم اثر مثبتی نگذارد مرتکب فساد اداری شده است.
وی بروکراسی اداری، رسیدگی نکردن به امورات مردم و هر گونه اقدام در اجرا نکردن عدالت را نوعی فساد اداری تلقی کرد.
معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کشور با بیان اینکه فساد یک نوع سرطان است ادامه داد: در اجرای قانون و مقررات نباید قانون را به نفع خود تفسیر کرد و باید عین قانون اجرا شود.
رحمانیان پیشگیری از فساد اداری را بسیار مهم دانست و افزود: استخدام افراد باید بر اساس توانایی و شایستگی انجام شود.
وی بیان کرد: در هر دوره از مدیریت باید از مدیران حساب کشی کرد که تا اقدامات موثر و یا تصمیمات آسیبزای احتمالی آنها مشخص شود؛ همچنین برخورد با مسئولی که نتوانسته در دوره مدیریت خود اثر مثبت داشته باشد؛ ضروری است.
قائم مقام سازمان بازرسی کشور شفافیتسازی با حاکمیت دولت الکترونیک را راهی برای جلوگیری از بروز بسیاری از تخلفها دانست.
رحمانیان در ادامه با اشاره به عملیات غرور آفرین ایران در حمله موشکی به رژیم صهیونیست افزود: موشکهایی که در این حمله استفاده شد همه تولید داخل کشور و با استفاده از دانش متخصصان ایرانی بوده است.
وی گفت: صهیونیستها، این باند جنایتکار و آدمکش هنوز از درک و فهم این مسئله عاجز هستند که مقاومت یک جریان است و با ترور و شهادت، این مکتب از بین نخواهد رفت و در آیندهای نزدیک آزادی قدس را جشن خواهیم گرفت.
قائم مقام سازمان بازرسی کشور با بیان اینکه جنایتهای اخیر صهیونیستها با همکاری آمریکا و انگلیس و برخی کشورهای دیگر بوده ادامه داد: اقدامی که جمهوری اسلامی انجام داد یک اقدام کاملا مشروع بوده و طبق منشور سازمان ملل هر دولتی که مورد تجاوز قرار گیرد، حق پاسخ دارد.
به گزارش سرویس استانهای خبرگزاری دانشجو امروز در مراسمی حجت الاسلام مصطفی انصاری فرد به عنوان بازرس کل جدید خوزستان معرفی و از اقدامات محمد آقاجاری مدیر کل سابق این دستگاه تقدیر شد.