کد خبر:۱۱۸۰۸۶
یک کارشناس مسائل سیاسی در اراک:
نتيجه همه كارهاي به اصطلاح مهم قذافی به نفع صهيونيست هاست
یک کارشناس مسائل سیاسی در اراک با تاکید بر خدمات قذافی به صهیونیست ها گفت: نتيجه همه كارهاي به اصطلاح مهم قذافی به نفع غربي ها و صهيونيست هاست.
حسین رجبی در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اراك، اظهار داشت: ربودن امام موسي صدر و تندروي هاي قذافي و حتي ساقط كردن هواپيماي لاكربي از جمله اقدامات قذافي در مسیر خدمت به صهیونیست ها بوده است.
وی تاکید کرد: قذافي با سياست هاي مزورانه اش در خصوص مسئله فلسطين و سياستهاي هسته اي خودش كه سرانجام تسليم غرب شد، يا امروز كه با هواپيماهاي غربي ها مردم خودش را به خاك و خون مي كشد، چيزي جز خدمت به صهيونسيتها نيست.
رجبی افزود: سخنان بي پايه و اساس قذافي در كنفرانس ها و آمدن وي با شتر به اين جلسات تداعي كننده جاهليت دوران صدر اسلام و دست مايه تمسخر اسلام توسط غربيها بود. برخي مي گويند مادر قذافي، يهودي الاصل بوده است و جالب است كه فرزندش سيف الاسلام هم بناي ازدواج با يك دختر صهيونيست را دارد. هم او كه اظهاراتش بي شباهت با پدرش نيست و فقط قيافه اش امروزي تر و الفاظش مدرن تر است.
وي در ادامه در خصوص تعلل یک ماهه غربی ها با منطقه پرواز ممنوع خاطرنشان کرد: غربی ها در این زمینه دو دل بودند، چرا که ديكتاتورها براي آنان تاريخ مصرف دارند و معمولاً مانند دستمال كاغذي بعد از استفاده به دورشان مي اندازند. نمونه هايش شاه ايران، صدام، بن علي و مبارك، و ... . آنان سعي در حفظ قذافي داشتند، از طرفي مي خواستند بر انقلابيون منت بگذارند كه با كمك ما ديكتاتور ليبي نابود شد.
این کارشناس سیاسی همچنین بیان داشت: مشكل اصلي اين بود كه شوراي مقاومت انقلابيون ليبي مخالف حضور نظامي آنان در ليبي بود. آنان فقط منطقه پرواز ممنوع را مي خواستند تا از تعرض هواپيمايي قذافي در امان باشند . اين موضوع و بسته شدن شيرهاي نفت، غربي ها را نگران كرده بود.
رجبی تاکید کرد: غربي ها وقتي اين كار را كردند كه علاوه بر ايجاد منطقه پرواز ممنوع، مسئله اقدامات ديگر را در قطعنامه شوراي امنيت گنجاندند تا دستشان براي دخالت نظامي باز باشد. غربي ها دلشان به حال مردم ليبي نسوخته است بلكه با دخالتهاي نظامي در ليبي مي خواهند بگويند تا ما وارد نشديم موضوع فيصله نيافت. پس ملت هاي مسلمان ساير كشورها هم اميدوار نباشند كه به تنهايي مي توانند كاري كنند.
وي در پایان یادآور شد: با چراغ سبز غربی ها مردم بحرين توسط سعودي ها در ميدان لؤلو به خاك و خون كشيده شدند . پس بايد اذهان را از جنايت خودشان منحرف مي كردند و بهترين كار هم توجه به ليبي بود. بعضي ها مي گويند قذافي پشت پرده كمك هايش به ساركوزي و برلسكوني را افشا كرد و براي همين ديگر قابل تحمل نيست پس بايد به حسابش رسيد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰