به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، احمد لامعی در نشست خبری با اشاره به رشد عملکرد دانشگاه بیرجند طی سه سال گذشته گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۰ هزار و ۷۰۶ نفر دانشجو و در سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۲ هزار و ۱۲۴ نفر دانشجو جذب کردیم که رشد ۱۳ درصدی ورودی را نشان میدهد.
وی افزود: همچنین در زمینه جذب اعضای هیأت علمی در سال ۱۴۰۰ تعداد ۸ نفر و در سال ۱۴۰۳ تعداد ۳۰ نفر عضو با رشد ۲۷۵ درصدی جذب کردیم.
رئیس دانشگاه بیرجند از تکمیل ۲۳ پروژه ناتمام دانشگاه بیرجند خبر داد و گفت: ۷ پروژه ناتمام باقی مانده است و در کنار آنها با هدف توسعه زیرساختهای دانشگاه پروژههای مهمی را تعریف کردیم.
لامعی با اشاره به اینکه در زمینه تامین خوابگاه ویژه دانشجویان مجرد هیچگونه مشکلی نداریم، گفت: در زمینه تامین خوابگاه ۱۵۰۰ نفر دانشجوی متاهل متقاضی، با مشکل مواجه هستیم که خیر محترم کاشی فرزاد، تامین ۳۶ واحد خوابگاه ویژه دانشجویان متاهل را متقبل شدهاند که در حال اجراست.
وی همچنین به کسب ۱۰ عنوان شایسته تقدیر در سال ۱۴۰۲ توسط حوزه دانشجویی اشاره کرد و افزود: طی دو سال گذشته دو خوابگاه راه اندازی کردیم و شاهد افزایش بودجه فرهنگی دانشگاه بودهایم.
رئیس دانشگاه بیرجند با اشاره به فعالیت ۵۲ انجمن علمی، ۲۸ کانون فرهنگی هنری اجتماعی و دو تشکل سیاسی اظهار کرد: همچنین در زمینه کرسیهای آزاد اندیشی با رشد ۱۹۰ درصدی مواجه بودیم.
لامعی اظهار گفت: تعداد اردوهای دانشگاه نیز از ۳۰ اردو در سال ۱۴۰۰ به ۲۱۰ اردو در سال ۱۴۰۳ افزایش یافت. همچنین دانشگاه در کسب رتبههای مختلف ۵۵ درصد رشد داشته و در حوزه جوایز ملی در حوزه فرهنگی اجتماعی موفق به کسب ۵ جایزه ملی و کسب رتبه دوم دبیرخانه برتر کشور شدیم.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ تعداد ۴۵ شرکت دانشبنیان و فناور و در حال حاضر تعداد ۶۹ شرکت دانش بنیان و خلاق با رشد ۵۳ درصدی در دانشگاه بیرجند فعال است، ادامه داد: تعداد نشریات دانشگاه از ۶ نشریه به ۱۵ نشریه و ۲۲ نشریه دارای نمایه ارتقا یافته است. همچنین رتبه ۱ استان در بحث آزمایشگاه و رتبه ۴۱ از میان ۳۴۸ آزمایشگاه کشور را کسب کردیم.
لامعی به راهاندازی مرکز هوش مصنوعی، ایجاد بزرگترین مرجع علمی پژوهشی محصولات زنجیره ارزش استان، نمایشگاه کار و ایجاد نهضت مسئولیت پذیری اجتماعی، کسب رتبه ۱۶ در پایگاه نیچر ایندکس در سال ۲۰۲۴ و پروژه ساختمان فاوا به عنوان گوشه دیگری از فعالیتهای انجام شده اشاره کرد و گفت: راه برون رفت خراسان جنوبی از مشکلات توجه به آموزش به معنای عام آن یعنی آموزش و پرورش و معنای خاص آن آموزش عالی است.