آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۲۹۱۷
در ساتبا تصویب شد

اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان به تسریع در ساخت سامانه‌های خورشیدی ویژه اقشار کم برخوردار

اختصاص۱۰۰۰ میلیارد تومان از منابع در اختیار سازمان ساتبا برای تسریع در ساخت سامانه‌های خورشیدی توسط نهاد‌های حمایتی مصوب شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نشست شورای عالی راهبری ساخت سامانه‌های خورشیدی مقیاس کوچک ویژه اقشار کم برخوردار جامعه با حضور روسای نهاد‌های حمایتی از جمله سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بسیج سازندگی برای تسریع در ساخت سامانه‌های خورشیدی مقیاس کوچک حمایتی در ساتبا، برگزار و در پی آن اختصاص یک همت منابع اعتباری از سوی ساتبا برای تسریع در ساخت ۵۵۰ هزار سامانه‌های خورشیدی ویژه اقشار کم برخوردار جامعه مصوب شد.

بر این اساس محسن طرزطلب، رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) ۱۰۰۰ میلیارد تومان از منابع در اختیار سازمان را برای تسریع در ساخت سامانه‌های خورشیدی توسط نهاد‌های حمایتی اختصاص می‌دهد؛ و این منابع اعتباری بهره‌برداری ۳۰ تا ۴۰ هزار سامانه خورشیدی حمایتی در مدت کوتاه را امکان پذیر خواهد کرد.

به گفته جعفر محمدنژاد سیگارودی، مدیر‌کل دفتر سامانه‌های مقیاس کوچک ساتبا در ۶ ماهه نخست امسال، به طور متوسط ماهانه بیش از ۱۰۰۰ سامانه خورشیدی مقیاس کوچک ۵ کیلوواتی و در مجموع برق تولیدی بیش از ۷۵۰۰ سامانه به مدار آمده و انتظار می‌رود برای ۶ ماهه دوم سال این تعداد افزایش یابد.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۶۰ هزار خانوار کم برخوردار برای احداث سامانه خورشیدی شناسایی شده‌اند که در صورت تخصیص تسهیلات فرایند ساخت نیروگاه‌هایشان آغاز می‌شود.

به گزارش ساتبا طرح ساخت ۵۵۰ هزار سامانه خورشیدی ۵ کیلوواتی طی پنج سال برای خانواده‌های تحت پوشش نهاد‌های حمایتی در سراسر کشور در دولت و وزارت نیرو، مصوب و در حال اجرا است؛ در این طرح سازمان‌های بهزیستی، کمیته امداد، بسیج سازندگی و معاونت روستایی مناطق محروم ریاست‌جمهوری با عاملیت سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) و اجرای شرکت‌های توزیع برق در سراسر کشور مشارکت دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار