آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۳۲۹۲

فرامرز صحرائی سرپرست حراست دانشگاه علامه‌طباطبائی شد

مراسم تکریم و معارفه سرپرست حراست دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور سرپرست و مسئولان دانشگاه در سالن شورای حوزه ریاست برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در حکمی از سوی دکتر شجاع احمدوند، سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر فرامرز صحرائی، به عنوان مشاور رئیس و سرپرست حراست دانشگاه علامه‌طباطبائی منصوب شد.


در بخشی از این حکم آمده است: «نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «مشاور رئیس و سرپرست حراست دانشگاه علامه‌طباطبائی» منصوب می‌شوید.


با عنایت به جایگاه برجسته دانشگاه به عنوان نهادی علمی و انسان‌ساز، انتظار دارد ضمن تکریم استادان، دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه و در سایه عنایت الهی، شاهد آرامش و وفاق فزاینده در محیط دانشگاه باشیم.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار