رابطه دولت و مجلس خوب است، بلندگوها خوب كار نمي كنند !
به گزارش خبرنگار سياسي «شبکه خبر دانشجو»، علي كردان وزير كشور پس از آغاز سخنان خود در اين مراسم، با انتقاد از اختلال در سيستم صوتي و نورپردازي اين سالن، گفت: اگرچه در 30 سال پس از انقلاب در عرصه فناوري هاي برتر پيشرفت هاي فراواني داشته ايم، اما مشكل سيستم صوتي در جلسات گوناگون هنوز حل نشده است.
وي افزود: البته در سيستم نورپردازي سالن هاي ديگر مشكل نداشتيم اما اين سالن يك مشكل ديگر بر مشكلات لاينحل اضافه كرد، زيرا نور اين مكان دقيق و مناسب نبود.
همچنين در اين مراسم حجت الاسلام حميد رسايي نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي پيش از آغاز سخنان خود به علت قطع شدن سيستم صوتي و وقفه اي كه در آغاز سخنانش ايجاد شد، به مزاح گفت: رابطه دولت و مجلس رابطه خوبي است اما مثل اينكه مشكل در بلندگوهايشان است.
وي افزود: البته فكر كنم مشكل بلندگو هيچ گاه در كشور برطرف نشود./انتهاي پيام/