آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۵۷۵۲

بسته شدن درگاه‌های پرداخت دیجی‌کالا به درخواست مرکز توسعه تجارت الکترونیکی

«دیجی‌کالا» اعلام کرد مجوز اینمادش به درخواست مرکز توسعه تجارت الکترونیک و بر اساس «اطلاعات اشتباه» تعلیق شده و در پی این اتفاق، با ارسال درخواست به شاپرک، درگاه‌های اینترنتی دیجی‌کالا نیز بسته شده است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، دیجی‌کالا در اطلاعیه‌ای که در این رابطه منتشر کرده نوشته است: «برخوردهاى این‌چنین با کسب‌وکارهاى نوآور باعث آسیب دیدن تجارت الکترونیک و خرده‌فروشى آنلاین و فعالان این عرصه در کشور خواهد شد.»

در بخش دیگری از این اطلاعیه ذکر شده است: «در شرایطى که انواع کالا‌های قاچاق به وفور در فروشگاه‌های حضوری در سطح شهر و فروشکَاه‌هاى اینستاکَرامى، تلکَرامى و … به فروش مى‌رسد، برخورد این‌چنینى با فروشگاه‌هاى آنلاین رسمی که در بستر شفاف کالا‌ها را عرضه می‌کنند، پیامی جز کوچ فروشندگان به فضا‌های غیررسمی، بدون هرگونه نظارت و درآمد مالیاتی و ناامیدکردن فعالان اقتصاد دیجیتال ندارد.»

دیجی‌کالا گفته است این برخورد‌ها به ۴۰۰ هزار فروشنده مشغول در این مارکت‌پلیس، آسیب جدی می‌زند و معیشت آنها را به خطر می‌اندازد.

در انتهای این اطلاعیه آمده است: «امیدواریم با تدبیر نهاد‌های ذی‌ربط، این مشکل به‌زودی برطرف شده و دیجی کالا بتواند به سرویس‌دهى مطلوب به مشتریان و فروشندگانش ادامه دهد.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار