کد خبر:۱۱۸۰۶۸۵

آرامش در بازار کالاهای اساسی/ مرغ هزارتومان ریخت، لبنیات در انتظار افزایش قیمت

رصد قیمت برخی از کالا‌های اساسی پر مصرف مانند گوشت، تخم مرغ، روغن و... نشان از آن دارد که قیمت‌های ظرف یک هفته گذشته افزایش و کاهشی نداشتند و به غیر از مرغ که در این هفته وارد کانال ۹۰ هزار تومان شد و حالا ۸۹ هزار تومان است، نوسان دیگری رخ نداده است.

ثبات نسبی قیمت کالاهای اساسی / مرغ هزارتومان ریخت، لبنیات هنوز گران نشده است

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رصد  قیمت برخی کالاهای اساسی در ۱۹مهر ماه ۱۴۰۳ انجام شد. در ادامه قیمت برخی کالاهای اساسی را می‌بینیم. گفتنی است؛ واحد تمام قیمت‌ها به هزار تومان است.  

 

نام کالا  قیمت (منبع) 
 پنیر سفید ۴۰۰گرمی  ۴۸/۰۰۰ (دیجی‌کالا)
 شیر پاستوریزه پرچرب ۱ لیتری ۴۳/۰۰۰ (دیجی‌کالا)
  کره پاستوریزه۱۰۰ گرمی ۴۳/۵۰۰ (دیجی‌کالا)
تخم مرغ یک شانه ۳۰ عددی  ۱۲۵/۰۰۰ (باسلام) 
روغن سرخ‌کردنی ۱/۵لیتر  ۹۲/۰۰۰ (دیجی‌کالا)
مرغ ۱ کیلوگرم  ۸۹/۰۰۰ (باسلام)
گوشت راسته گوسفندی ۱ کیلوگرم ۸۷۶/۰۰۰ (باسلام)
گوشت گوساله سردست ۱ کیلوگرم ۳۹۹/۰۰۰ (باسلام)

 

بر اساس این آمار قیمت مرغ نسبت به روزهای گذشته کاهشی بوده و اغلب کالاها ثبات داشتند. قیمت محصولات پروتئینی نیز نشان‌گر آن است که افزایش قیمت شیر بر افزایش قیمت لبنیات تاثیری نداشته است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار