کد خبر:۱۱۸۶۴۹۹

دو معدن غیر ایمن خراسان شمالی در بازرسی‌ها پلمب شد

مدیر کل صمت خراسان‌شمالی از پلمب دو معدن غیرایمن استان طی بازرسی‌های ایمنی خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین حاجی بگلو اظهار کرد: استخراج زیر زمینی و تونلی غیر ایمن و جبهه کار ناایمن از عواملی بود که سبب پلمب این دو معدن در شهرستان اسفراین شد.

وی افزود: با بررسی میدانی و اظهارات دو نفر از نگهبانان یکی از معادن، محرز بود که حفاری، استخراج و برداشت موادمعدنی طی شب‌ها صورت می‌گیرد.

حاجی بگلو تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی دیگر از معادن نیز به علت جبهه کار احداثی بالا دست تونل قائم ایجادی، ارتفاع غیر استاندارد با شیب منفی و درزه و شکاف‌های غیر ایمن پلمب شده و احتمال ریزش و سقوط سنگ بر دهانه تونل است که سبب مسدود شدن دهانه تونل و محبوس شدن افراد داخل آن می‌شود، دستور سریع توقف و مسدودسازی دهانه تونل‌های ایجادی از طریق مراجع قضایی صادر شد.

به نقل از روابط عمومی این اداره کل، وی عدم رعایت موارد ایمنی نظیر استفاده از کفش و کلاه ایمن، نداشتن گواهینامه اپراتور‌های دستگاه‌های بیل مکانیکی از دیگر مواردی بود که سبب شد دستور پلمب این معادن صادر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار