کد خبر:۶۶۰۷۰۲

وجود ۴ هزار ساختمان ناامن در تهران/ زلزله و آتش سوزی چه بلایی سر تهران می‌آورد؟

رئیس سازمان نظام مهندسی استان تهران گفت: ۵ هزار هکتار بافت فرسوده در تهران وجود دارد که قدرت بهره وری را از دست داده اند و با کوچکترین لرزش زمین اسیب می‌بینند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ حسن قربانخانی گفت: بهره برداران ما نگهداری از ساختمان‌ها را جدی نمی‌گیرند و هر محصول باید نگهداری شود در­ حوزه نگهداری ساختمان­ کم کاری وجود دارد که باید در­ حوزه نگهداری فعالیت بیشتری صورت گیرد تا­ شاهد حوادثی مانند ­­پلاسکو نباشیم.

وی با اشاره به اینکه­ از زمان حادثه پلاسکو یک سال می‌گذرد ادامه داد: وقتی حادثه‌ای پیش می‌آید، و مدتی می‌گذرد­ کسی دنبال موضوعات نمی‌رود و همچنان مسکوت می‌ماند.

رئیس نظام مهندسی استان تهران گفت: ما بار‌ها اعلام کرده ایم که­ کیفیت ساختمان‌ها را به صورت رایگان مورد ارزیابی قرار می‌دهیم و آماده همکاری­ با نهادهای­ دیگر هستیم.

وی افزود: در چندین مورد داستانی از ما ­خواست تا از برخی ساختمان‌ها ­­بازدید کنیم و ساختمان‌های پر خطر را شناسایی و نتایج را اعلام کردیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار