کد خبر:۱۱۸۹۴۳۳

دستگاههای اجرایی برای قابل اجرا نبودن مستندات ارائه دهند

استاندار فارس گفت: به زودی بخشنامه‌ای به تمام دستگاه‌های استان ابلاغ می‌کنم که بر اساس آن چنانچه درخواستی به هر دلیل قابل اجرا نبود، دستگاه موظف باشد مستندات قانونی عدم انجام آن کار را کتبا به متقاضی اعلام کند.
دستگاههای اجرایی برای قابل اجرا نبودن مستندات ارائه دهند

به گزارش گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو،  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، حسینعلی امیری در دیدار با جمعی از فعالان اقتصادی فارس در شیراز افزود: ضرورت دارد که هماهنگی بین دستگاهی در استان برای سرعت گرفتن روند پاسخگویی به مردم و فعالان اقتصادی تقویت شود.

وی با اشاره به فشار‌های اقتصادی دشمن به کشور و ملت از ابتدای پیروزی انقلاب ادامه داد: فعالان اقتصادی برای رفع و کاهش مشکلات ناشی از این فشارها، همواره در میدان بوده‌اند و باید به صراحت گفت که اگر کارآفرینان و فعالان اقتصادی به کمک دولت‌ها نمی‌آمدند، کار دولت‌ها در این زمینه بسیار سخت بود.

او اظهار کرد: امروز نسبت به گذشته شرایط پیچیده و دشوارتر شده، پس معتقدم به فعالان اقتصادی باید به عنوان مجاهدان عرصه جهاد اقتصادی نگاه کرد.

استاندار فارس یکی از اصلی‌ترین ابعاد جنگ ترکیبی دشمن را، حوزه اقتصادی دانست و گفت: اعتقاد و عشق لازم است تا فردی یا گروهی در میدان تولید وارد شود و برای تامین مایحتاج سفره مردم و بهبود معیشت ملت، خود را به زحمت بیاندازد.

امیری با بیان اینکه دستگاه‌های دولتی حق رقابت با بخش خصوصی در مسائل اقتصادی را ندارند افزود: دولت‌ها هیچگاه تصدی گر خوبی در حوزه اقتصاد نبوده‌اند و هیچگاه نمی‌توانند در عرصه مختلف اقتصاد از جمله ایجاد اشتغال، راندمان بالای کاری و ارتقای بهره وری همانند بخش خصوصی عمل کنند.

وی منابع کشور را محدود و هزینه اداره کشور را گران برشمرد و ادامه داد: در سیاست‌های کلی نظام و منویات رهبر معظم انقلاب، همواره به فرهنگسازی در مصرف صحیح و اصلاح الگوی مصرف به دفعات تاکید شده و لذا همکاری بخش دولتی و خصوصی در استان می‌تواند استان را به سمت توسعه در کنار کاهش هزینه‌ها سوق دهد.

او اظهار کرد: گردشگری چهارگانه فارس از جمله پزشکی، مذهبی، تاریخی و طبیعی و تفریحی زمینه بسیار مناسبی برای توسعه اقتصادی استان است که فعالان اقتصادی باید در آن سرمایه‌گذاری کنند.

وی افزود: اقتصاد استان تا اواسط دهه ۶۰ بر پایه کشاورزی بوده، اما پس از آن به سبب برداشت‌های غیرعلمی و غیر کارشناسی از منابع آب‌های زیرزمینی به ناچار تغییر کرده و امروز چاره‌ای نیست جز اینکه با استفاده از ظرفیت‌های درون استان، فارس را به سمت صنعتی شدن سوق دهیم.

 

اطلس اشتغال استان نهایی شود
استاندار فارس گفت: تاکید کرده‌ام که اطلس و نقشه اشتغال فارس به سرعت و بر اساس نیازمندی‌های استان نهایی شود.

امیری افزود: تمام دستگاه‌های اجرایی استان موظفند با فعالان اقتصادی و کارآفرینان رفتار کاملا محترمانه داشته باشند و هیچ فرد یا دستگاهی اجازه ندارد برای فعالان اقتصادی مانع ایجاد کند.

وی ادامه داد: شما فعالان اقتصادی بهترین کارشناسان برای ارائه راه حل مشکلات اقتصادی هستید و هیچکس بهتر از شما نمی‌تواند راهکار‌های عملیاتی در این حوزه ارائه دهد.

ضرورت بهره گیری از تکنولوژی‌های نوین در تولید


استاندار فارس، بر لزوم استفاده از تکنولوژی‌های نوین در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: هزینه تولید در کشور بسیار بالاست و یکی از دلایل آن تجهیزات فرسوده و استفاده از تکنولوژی‌های قدیمی است و لذا برای کاهش هزنیه‌ها و رقابت در بازار‌های جهانی باید ۲ اصل ارتقای کیفیت و کاهش هزینه تمام شده در دستور کار تولید کنندگان و فعالان اقتصادی قرار گیرد.

امیری، پیوستن کشور به سازمان تجارت جهانی را ضروری دانست و ادامه داد: واقعیت‌های کشور را باید دید و آنها را پذیرفت، باید اقتصاد کشور را به اقتصاد جهانی متصل کنیم چرا که برای توسعه کشور باید سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی انجام شود.

وی ادامه داد: گفتمان دکتر پزشکیان استمرار اقدامات خوب گذشتگان است و یکی از آنها طرح انتقال آب خلیج فارس به استان فارس به عنوان یک ابر پروژه پیشران است که با جدیت دنبال خواهد شد.

او اظهار کرد: در کنار انتقال آب، باید استفاده از فناوری‌های نوین برای آبیاری نیز با جدیت مورد توجه بهره‌برداران قرار گیرد چرا که به رغم مشکلات و کمبود‌های آبی، همچنان بخش قابل توجهی از آبیاری‌ها در استان غرق‌آبی است.

مشکلات فعالان اقتصادی استان احصا شود


استاندار فارس، از شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان خواست که مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی فارس را احصا کند و آنها را در اختیار مدیران مربوط قرار دهد.

امیری، مهمترین اولویت خود را رونق اقتصادی فارس دانست و از فعالان اقتصادی این استان خواست که به معیشت و سفره مردم و به ویژه اقشار آسیب پذیر توجه کنند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار