به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام سید ابوالحسن فاطمی روز پنجشنبه در آیین رونمایی از پوستر هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر استان گفت: ارتقای فرهنگ عمومی جامعه، تبیین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی و بیان مشکلات و تنگناها از مهمترین وظایف اصحاب رسانه است که باید به خوبی به این اصل پرداخته شود و رسانهها با بیان مشکلات و مطالبات مردمی در راستای حل مشکلات جامعه تلاش کنند.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد افزود: بدخواهان نظام جمهوری اسلامی همواره از طریق رادیوهای بیگانه، کانالها و شبکههای خبری و مجازی مختلف در تلاش هستند تا به شیوههای مختلف با به انحراف کشیدن افکار مردم، به این نظام آسیب وارد کنند.
وی بیان کرد: این وظیفه اصحاب رسانه است که با قلم شیوای خود تلاش کنند ذهنها را بیدار کنند و حق و حقانیت نظام جمهوری اسلامی را نشان دهند.
فرمانده سپاه قمر بنیهاشم (ع) چهارمحال و بختیاری با اشاره به جایگاه رسانه و فعالیت اصحاب رسانه استان در تنویر افکار عمومی گفت: رسانههای استان به عنوان زبان گویای مردم هستند تا مشکلات و مسائل را برای مسوولان بیان کنند.
علی محمد اکبری افزود: اصحاب رسانه مطالبات مردم و چالشهای استان را شناسایی و اطلاع رسانی میکنند و پیگیر رفع این مشکلات از مدیران و مسوولان هستند.
به گفته وی امروزه فعالان حوزه رسانه در فضای مجازی و رسانه سرآمد هستند و این امر میسر نمیشد مگر با تلاش اصحاب رسانه که از همه توان خود برای اطلاعرسانی استفاده کردند.
اکبری افزود: با توجه به تحولات اخیر منطقه بحث اطلاعرسانی مهم و ضروری است و باید از ظرفیت هوش مصنوعی در حوزه اطلاعرسانی و تنویر افکار عمومی استفاده شود.
وی اظهار کرد: در هشتمین جشنواره ابوذر باید یکی از موضوعات و محورهای جشنواره استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی به عنوان یکی از تاکیدات رهبر معظم انقلاب باشد.
به گفته وی امروز با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی، وقایع و حقایق به ملت ارائه شود تا بتوان از تحریفهای دشمن در اطلاعرسانی جلوگیری شود.
فرمانده سپاه قمر بنیهاشم (ع) اظهار کرد: با توجه به اتفاقات اخیر در منطقه نباید اجازه داده شود که جبهه رسانه دشمن افکار عمومی را به انحراف بکشاند و اذهان مردم را گمراه کند.
رئیس سازمان بسیج رسانه چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین گفت: روند مشارکت اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی در جشنواره ابوذر رو به افزایش است.
احسان ربیعی افزود: در سال ۱۴۰۱ در استان ۲۵۰ اثر و در سال ۱۴۰۲ نیز شمار آثار ارائه شده به ۵۰۰ اثر افزایش یافت و انتظار میرود این روند در جشنواره هشتم نیز تداوم داشته باشد.
وی اظهار کرد: قضاوت آثار ارائه شده به جشنواره ابوذر از سوی هیات داوران در تهران انجام میشود.
رئیس سازمان بسیج رسانه چهارمحال و بختیاری گفت: قالب و عنوانهای ارائه شده در هشتمین جشنواره رسانه ای ابوذر همانند سالهای گذشته است.
وی ادامه داد: باتوجه به تحولات پیش آمده در منطقه احتمال میرود موضوع مقاومت نیز به موضوع جشنواره ابوذر استان اضافه شود که به زودی اطلاع رسانی میشود.
ربیعی اضافه کرد: ظرفیتهای عظیم و گرانبهایی در استان وجود دارد که رفته رفته در حال شناسایی و شکوفایی شدن است که کسب عنوانهای متعدد در جشنواره های مختلف گواهی براین مدعا است.
وی با اشاره به اینکه ظرفیتهای عظیم استان برای مقابله با جنگ رسانهای دشمن گفت:از برخی دوستان که پشتیبانی لازم از رسانه را ندارند گلایهمند هستیم.