کد خبر:۱۱۹۲۵۹۸

بیش از ۹۰ درصد برق کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی و با سوخت گاز تامین می‌شود

مدیرعامل شرکت توانیر ناترازی گاز را عامل محدودیت در تامین برق اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: بیش از ۹۰ درصد برق کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی و با سوخت گاز تامین می‌شود و هر سال در دوره سرد سال با افزایش مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری، سهمیه گاز نیروگاه‌ها محدود شده و سوخت مایع -عمدتا گازوییل- جایگزین آن می‌شود.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مصطفی رجبی مشهدی تامین برق پایدار را هدف نخست صنعت برق اعلام کرد و در عین حال گفت: با توجه به ناترازی به وجود آمده در تولید و مصرف گاز، مقرر شده تا در کل کشور براساس سقف مصرفی در نظر گرفته شده برای هر منطقه، برنامه محدودیت تامین برق بخش خانگی و تجاری برای همه استان‌ها اعمال شود.

وی در همین زمینه افزود: هر مشترک می‌تواند از طریق سایت شرکت توزیع منطقه یا سامانه برق من از اینکه در چه ساعتی دچار محدودیت می‌شود، مطلع شده و مطابق با این محدودیت برنامه‌ریزی کنند؛ و همچنین به شرکت‌های توزیع نیروی برق هم تاکید شده تا محدودیت‌ها صرفا مطابق برنامه اعلامی، اجرا شود.

سخنگوی صنعت برق در عین حال تاکید کرد: صرفه‌جویی همه مشترکان در مصرف گاز و برق می‌تواند خیلی موثر باشد تا این محدودیت‌ها کمتر شده و شرایط به گونه‌ای پیش برود تا با تامین سوخت پایدار برای نیروگاه‌ها و همکاری مردم، محدودیت‌ها به حداقل رسیده و به تامین برق پایدار برای همه به ویژه مشترکان صنعتی و مولد بیانجامد.

رجبی مشهدی ادامه داد: زمان خاموشی‌ها از ساعت ۹ صبح تا ساعت ۵ بعداز ظهر و حداکثر ۲ ساعت در روز برای هر مشترک خواهد بود و هموطنان می‌توانند در صورت بروز مشکل با شماره ۱۲۱ به مراکز فوریت‌های برق شرکت‌های توزیع برق اطلاع دهند.

به گفته مدیرعامل توانیر، براساس سیاست‌های اتخاذ شده، بخش‌های صنعتی و کشاورزی در اولویت تامین برق قرار می‌گیرند و با ۱۰ درصد صرفه‌جویی در مصرف گاز وبرق بخش‌های خانگی و تجاری، قطعا می‌توانیم از این ناترازی عبور کنیم.

سخنگوی صنعت برق در پایان گفت: شرکت ملی گاز و پخش فرآورده‌های نفتی حداکثر تلاش خود را برای رساندن سوخت به نیروگاه‌ها به کار بسته و امیدواریم میزان سوخت تحویلی افزایش یابد که در این صورت محدودیت بخش خانگی نیز کاهش خواهد یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار