
کد خبر:۱۱۹۳۰۸۰
حادثه رانندگی محور بروجن به اصفهان سه کشته داشت
مسئول اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان بروجن گفت: حادثه رانندگی محور بروجن به اصفهان سه فوتی و یک مصدوم برجای گذاشت.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی اورژانس چهارمحال و بختیاری ، مصطفی حیدری در خصوص حادثه رانندگی محور بروجن به اصفهان گفت: در حادثه رانندگی برخورد ۲ دستگاه خودروی سواری و یک دستگاه وانت نیسان ساعت ۱۹:۱۰ دقیقه دوشنبه شب در محور بروجن به مجلسی رخ داد.
به گفته وی، پس از اطلاع به مرکز دیسپچ اورژانس استان آمبولانس اورژانس پایگاه ۲ شهری بروجن به محل حادثه اعزام شد و فرد مصدوم این حادثه بعد از انجام اقدامات درمانی مناسب به صورت سرپایی در محل حادثه درمان شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.