کد خبر:۱۱۹۴۳۴۲

اجرای دوره طرح ملی «سریر» در مازندران

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی مازندران از برگزاری دومین دوره طرح ملی باشگاه‌های مطالعه دانشجویان ایران (سریر) با حلقه مطالعاتی زندگی شهدا با همکاری انجمن علمی ادبیات فارسی دانشگاه فرهنگیان در ساری خبر داد.

اجرای دوره طرح ملی «سریر» در مازندران

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از جهاد دانشگاهی مازندران سیده‌زینب تقوی،۲۶ آبان در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری دومین دوره طرح ملی باشگاه‌های مطالعه دانشجویان ایران (سریر) با حلقه مطالعاتی «پلاک» با محوریت زندگی شهدا شامل دانشجویان رشته ادبیات فارسی دانشگاه فرهنگیان استان مازندران اظهار کرد: حلقه مطالعاتی «پلاک» در اولین برنامه خود به دنبال همخوانی گروهی و نقد و بررسی کتاب «چهل روز بعد؛ زندگی‌نامه شهید رقیه حسین‌زاده» از ساعت ۱۰ تا ۱۲ روز دوشنبه، ۲۸ آبان‌ماه است که از سوی باشگاه مطالعه جهاددانشگاهی مازندران و با همکاری انجمن علمی ادبیات فارسی دانشگاه فرهنگیان در پردیس فرهنگیان فاطمة‌الزهرا (س) ساری برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی مازندران با بیان اینکه شرکت در این طرح برای عموم آزاد است، گفت: این برنامه با حضور نویسنده، زکیه براری و با نقد و بررسی ابراهیم باقری حمیدآبادی، منتقد کتاب‌های خاطره‌نویسی و با شرکت دانشجویان رشته ادبیات فارسی این دانشگاه برگزار می‌شود.

وی افزود: طرح ملی باشگاه‌های مطالعه دانشجویان ایران (سریر) ویژه دانشجویان و با هدف ترویج فرهنگ کتاب و مطالعه، آشنایی و انس دانشجویان با کتاب، به اشتراک‌گذاشتن تجربه‌های کتابخوانی و تحقق نهضت کتابخوانی در دانشگاه‌های استان برگزار می‌شود.

تقوی تصریح کرد: این طرح با تشکیل باشگاه‌های کتاب در دانشگاه‌ها و ایجاد حلقه‌های مطالعاتی متعدد حول موضوعات مختلف در درون هر باشگاه، و مدیریت و اجرای فرایند حلقه‌ها و باشگاه‌ها توسط خود دانشجویان، افراد علاقه‌مند به مطالعه را گردهم آورد و دانشجویان با اشتراک‌گذاری تجارب مطالعاتی خود با دیگران تجربه‌ای شیرین و لذت‌بخش از کتاب‌خوانی ایجاد می‌کنند.

اجرای دوره طرح ملی «سریر» در مازندران

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار