آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۵۲۶۵
وزیر امور اقتصادی و دارایی:

دولت با سیاست‌های اقتصاد دستوری مخالف است+فیلم

عبد الناصر همتی گفت: دولت به هیچ وجه به دنبال اقتصاد دستوری نیست و خواهان همکاری با بخش خصوصی است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عبد الناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: دولت مصمم است که بر اساس یافته‌های علم اقتصاد، نظرات کارشناسی و قیمت پیش رود و اصلاً به دنبال اقتصاد دستوری نیستیم.

وی افزود: در ستاد اقتصادی دولت نظر رئیس جمهور نیز همین است که برنامه‌ها با همکاری بخش خصوصی پیش رود و ان‌شاءالله در آینده بتوانیم گره‌های بیشتری از شما باز شود.

وی ادامه داد: واقعیت این است که قیمت در اقتصاد بسیاری از مسائل را حل می‌کند و ما درست با دستکاری آن مشکلات را ایجاد کرده‌ایم. ما در سرکوب کردن قیمت فقط روند اقتصاد را گم می‌کنیم و اثرات را نادیده می‌گیریم.

همتی اضافه کرد: ما به دنبال این هستیم که نشانه‌هایی که ناشی از دخالت دولت هست به تدریج کاهش پیدا کند.

کد ویدیو

وی افزود: وی افزود: قیمت به ما نشانه و سیگنال و عرضه و تقاضا و روند اقتصاد را نشان می‌دهد.


وزیر اقتصادی و امور دارایی گفت: در سرکوب کردن قیمت نفعی نداریم و فقط سیگنال را خاموش می‌کنیم و روند اقتصاد را گمراه می‌کند.


وی اظهار کرد: دولت مسئولیت نظارت بر بازار را دارد، اما جلوگیری از شکست بازار و نظارت نباید به منزله دخالت در اقتصاد باشد و لذا امیدواریم آن مسائلی که نشانه حاکی از دخالت دولت در اقتصاد است کاهش یابد و تعامل بیشتر بین دولت و بخش خصوصی ایجاد شود.


وی افزود: قیمت به ما نشانه و سیگنال می‌دهد و عرصه و تقاضا و روند اقتصاد را نشان می‌دهد.


وزیر اقتصادی و امور دارایی گفت: در سرکوب کردن قیمت نفعی نداریم و فقط سیگنال را خاموش می‌کنیم و روند اقتصاد را گمراه می‌کند.


وی افزود: هدف ما به‌کارگیری افراد متخصص و باتجربه در تمام سمت‌ها است، به نحوی که از ظرفیت افراد همان حوزه و با رعایت سلسله مراتب استفاده کنیم مگر اینکه در آن سازمان فرد متخصصی وجود نداشته باشد که البته این بعید است.

 

وی در خصوص تصمیمات ستاد تنظیم بازار گفت: ستاد تنظیم بازار در حال حاضر نقش مشورتی دارد و نه تصمیم گیرنده، هر دستگاهی برای بخش خود تصمیم گیری خواهد کرد.

 

کد ویدیو
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار