احمدي نژاد در جمع نخبگان كار آفرين:
حمايت ازتعاونيها جزو سياستهاي دولت است
رئیس جمهور با بيان اينكه شرایط و منابع برای ایجاد دو میلیون و 500 هزار شغل هدفگذاری شده آماده است، گفت: حمايت از تعاونيها جزو سياستهاي دولت است.
به گزارش گروه سياسي«خبرگزاري دانشجو»، احمدی نژاد در همایش ملی کارآفرینی، تعاون و اشتغال که در روز ملی تعاون با حضور اعضای تشکلها، اتحادیهها و تعاونیهای کشور و نخبگان کارآفرین و اعضای شرکتهای دانش بنیان برگزار شد، گفت: امروز تنها هنرنمایی کارآفرینان برای تحقق این هدفگذاری ها بايد به کار گرفته شود.
وی با اشاره به وجود 160 هزار تعاونی در کشور و ایجاد 20 هزار تعاونی جدید در سال 1390 گفت: هر یک از تعاونی های جدید اگر 10 نفر را به کار بگیرند، 200 هزار فرصت شغلی ایجاد می شود.
رئیس جمهور با بيان اينكه حمايت از تعاوني ها جزو سياست هاي دولت است، تاکید کرد: باید واحدهایی را که در اندیشه برنامهریزی و اقدام شده است، بشکنیم تا این کارهای بزرگ تحقق یابد.
در این مراسم سیدمحمدحسن ابوترابی فرد، نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی و محمد عباسی، وزیر تعاون پیش از سخنان رئیس جمهور سخنراني کردند.
همچنین از پایگاه اطلاعاتی شهروند کارآفرین به منظور آموزشهای غیرحضوری کارآفرینان رونمایی شد.
داوطلبان کارآفرینی می توانند با نام نویسی در این پایگاه از آموزشهای غیرحضوری بهره مند و پس از گذراندن آزمون، دارای گواهینامه کارآفرینی شوند.
وزیر تعاون نیز اظهار داشت: پیش بینی می شود از دو و نیم میلیون شغلی که برای امسال هدفگذاری شده است، یک میلیون شغل از طریق تعاونیها تحقق یابد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰