کد خبر:۱۱۹۶۹۲۹

افزایش کلاهبرداری اینترنتی با ترفند تخفیف‌های جمعه سیاه

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا فراجا به عموم مردم هشدار داد: براساس رصد پرونده‌های قضایی ارجاع شده به پلیس فتا و گزارش‌های دریافتی از هموطنان، شاهد تبلیغات گوناگون با عنوان تخفیفات جمعه سیاه در کشور و کلاهبرداری با این ترفند هستیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ رامین پاشایی روز شنبه اظهار داشت: همزمان با نزدیک شدن به فصل حراج و ارائه تخفیف‌های فروشگاهی براساس تقویم میلادی جمعه سیاه، فروشندگان و صاحبان کسب و کار‌های مجازی در کشور با استفاده از این فضا و فرصت ایجاد شده، نسبت به ارائه کالا، خدمات و تخفیف‌های ویژه اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: افراد سودجو با سوء استفاده از این موقعیت و با ایجاد صفحات فروشگاهی دروغین عمدتا در شبکه اجتماعی اینستاگرام و یا سایت‌های جعلی با ارائه تبلیغات فریبنده مختلف در فضای مجازی و وعده تخفیف ویژه از متقاضیان کلاهبرداری می‌کنند.

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا فراجا افزود: باتوجه به تاریخ این مناسبت در کشور در ۹ آذر سال جاری، اکنون شاهد تحرک فروشندگان و اقدامات کلاهبرداری در کشور هستیم و دریافت گزارش‌های مجرمانه در این خصوص درحال افزایش است.

وی اظهار داشت: نیاز است هموطنان درصورت تمایل به هرگونه ثبت سفارش و خرید صرفا از سایت‌های فروشگاهی، معتبر و مجاز در کشور که دارای مجوز‌های قانونی هستند خرید کنند و هرگونه انتقال پول از طریق درگاه‌های بانکی صورت پذیرد و به هیچ عنوان به تبلیغات اغوا کننده صفحات فروشگاهی در شبکه اجتماعی اینستاگرام که محور و بستر اصلی کلاهبرداری در این زمینه است؛ توجه نکنند.

سرهنگ پاشایی خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت تمایل به خرید از این صفحات، همزمانی دریافت کالا و پرداخت وجه را رعایت کرده و در صورت مواجهه با موارد مجرمانه و مشکوک مراتب را از طریق سرشماره ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا منعکس کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار