کد خبر:۱۱۶۸۲۲۰

کلاهبرداری ۱۰ میلیاردی با پیامک جعلی

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت ۲ تن که با ترفند پیامک‌های جعلی حکم جلب، سهام عدالت، هدیه رئیس جمهور و... شهروندان را فریب داده و از آنان کلاهبرداری کرده بودند، خبر داد.
کلاهبرداری ۱۰ میلیاردی با پیامک جعلی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ داود معظمی گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: به دنبال مراجعه تعدادی از شهروندان به پلیس فتای تهران بزرگ و طرح شکایتی مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنان رسیدگی به موضوع در دستورکار ماموران پلیس فتای تهران بزرگ قرار گرفت و در جریان تحقیقات اولیه مشخص شد که تمامی این افراد پیامکی جعلی با عناوین هدیه رئیس جمهور، بسته اینترنت، حکم جلب و ... دریافت کرده و وارد لینک درج شده در این پیامک شده‌اند. 

وی با اشاره به ترفند مجرمان سایبری در این پرونده، اظهارکرد: در این ترفند عده‌ای از مجرمین سایبری با طراحی و ارسال پیامک حاوی یک لینک آلوده به بدافزار فیشینگ، کاربران را ترغیب به دریافت هدیه ریاست جمهوری، یا ورود به سامانه ثنا و مشاهده ابلاغیه خود و ... در ازای واریز وجوه اندک کرده بودند که در نهایت به کلاهبرداری و برداشت از حسابشان منجر شده بود. در همین راستا کارشناسان پلیس فتا پایتخت بلافاصله اقدامات تخصصی خود را آغاز کرده و با بهره گیری از روش‌های فنی و علمی موفق شدند مجرمان را شناسایی کنند.

رئیس پلیس فتای پایتخت افزود: در نهایت پرونده وارد مرحله عملیاتی شده و این مجرمان که دو نفر بودند پس از تشریفات قضایی در یکی از مناطق جنوب تهران در مخفیگاه خود دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شدند. دو متهم پس از انتقال به پلیس فتا تحت بازجویی قرار گرفتند که در جریان آن ضمن پذیرش بزه انتسابی به کلاهبرداری از دستکم ۴۷ نفر از شهروندان به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد ریال اعتراف کردند.

به گفته معظمی گودزری برای متهمان دستگیر شده پرونده‌ای تشکیل شد و این افراد برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. تحقیقات تکمیلی در خصوص این پرونده نیز همچنان ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار