
هشدار پلیس فتای لرستان درباره صفحات جعلی دریافت فطریه

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حسین سپه وند در این باره بیان کرد: افراد سودجو با طراحی سایتهای موقت و جعلی، انتشار شماره کارتهای شخصی و همچنین لینکهای فریبنده در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، کاربران را فریب داده و آنها را به واریز مبالغ ترغیب می کنند.
وی ادامه داد: این سایت ها پس از جمعآوری مبالغ موردنظر، به سرعت از دسترس خارج می شوند و کلاهبرداران نیز مبالغ پرداختشده را سرقت می کنند.
سرهنگ سپه وند تاکید کرد: شهروندان باید تنها از مسیرهای قانونی و قابل اعتماد معرفی شده از سوی رسانههای رسمی و خبرگزاری های معتبر برای پرداخت فطریه و سایر نذورات اقدام کنند زیرا اعتماد به صفحات ناشناس یا شماره حسابهای شخصی که در شبکههای اجتماعی منتشر می شود، می تواند زمینهساز کلاهبرداری های بزرگ باشد.
وی گفت: یکی از شیوههای دیگر کلاهبرداران، طراحی صفحات فیشینگ است تا با دریافت اطلاعات بانکی افراد، حسابهای آنان را تخلیه، با ارسال لینکهای آلوده، به اطلاعات محرمانه تلفن همراه یا رایانه کاربران دسترسی پیدا کرده و از آنها سوءاستفاده کنند.
رئیس پلیس فتا استان لرستان تصریح کرد: مردم باید قبل از وارد کردن اطلاعات بانکی در هر سایت یا درگاه اینترنتی، از صحت و امنیت آن اطمینان حاصل کنند و از کلیک بر روی لینکهای ناشناس یا پیامهای تبلیغاتی که به بهانههایی نظیر پرداخت فطریه، کفاره یا کمک به نیازمندان ارسال می شود، خودداری نمایند.
سرهنگ سپه وند از شهروندان خواست، در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک یا کلاهبرداری در فضای مجازی، موضوع را از طریق مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا با شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت رسمی این پلیس به آدرس www.fata.gov.ir اطلاع دهند.