کد خبر:۱۱۹۷۲۳۷

مسمومیت ۴۰ دانشجوی دانشکده علوم پزشکی شوشتر

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی شوشتر با اشاره به مسمومیت دانشجویان دانشکده علوم پزشکی شوشتر بعد از صرف شام در خوابگاه گفت: حال این دانشجویان مساعد است.
مسمومیت ۴۰ دانشجوی دانشکده علوم پزشکی شوشتر

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،صغری گنج در خصوص مسمومیت دانشجویان دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت:شامگاه شنبه ۴۰ نفر از دانشجویان دانشکده علوم پزشکی شوشتر بعد از صرف شام در خوابگاه دچار علائم مسمومیت شدند.

وی افزود: این دانشجویان هم‌اکنون در صحت و سلامت کامل بوده، و حال عمومی آن‌ها خوب است.

گنج ادامه داد و افزود: با بروز این اتفاق، از همان ساعات اولیه هماهنگی و تمهیدات لازم برای درمان بیماران به طور کامل انجام شد.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی شوشتر با بیان اینکه تعدادی از دانشجویان به صورت سرپایی درمان و ترخیص شدند ادامه داد: تعدادی دیگر نیز تحت «سرم تراپی» هستند و حال عمومی آن‌ها مساعد اعلام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار