آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۷۳۱۵

برداشت طلای سرخ در نی‌ریز آغاز شد

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز در استان فارس گفت: برداشت زعفران از ۱۰۰ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان آغاز شده و تا پایان آذرماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نادر زارعی سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: برداشت زعفران از یک صد هکتار زمین‌های زراعی شهرستان نی‌ریز آغاز شده و تا اواخر آذرماه ادامه دارد.

وی ادامه داد: عمده زعفران این شهرستان، در بخش پشتکوه مشکان و دهچاه تولید می‌شود.

زارعی با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی پنج کیلوگرم در هر هکتار است؛ افزود: امسال نسبت به سال گذشته به دلیل گرمای هوا در تابستان با کاهش عملکرد روبه روبه‌رو هستیم و پیش‌بینی می‌شود حدود ۳۰۰ کیلوگرم زعفران برداشت شود.

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: بازده اقتصادی گُل‌دهی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن شروع می‌شود و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.

وی مدت زمان برداشت زعفران را حدود ۲۵ روز اعلام و عنوان‌کرد: در حال حاضر نبود صنایع بسته‌بندی و تسهیلات، ازجمله مشکلات زعفران‌کاران است.

زارعی افزود: زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز تصریح‌کرد: کُلاله مهم‌ترین قسمت گل زعفران است که از بخش‌های مختلف «نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته» تشکیل شده است و مرغوب‌ترین زعفران از «نگین» کلاله به‌دست می‌آید که سرخ‌ترین بخش آن است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار