آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۹۴۴۱
در نشست لایحه بودجه ۱۴۰۴ و پی‌ریزی اقتصاد صحیح و عادلانه؛

محمدحسین رحمتی: مسئولیت مهار و کنترل تورم با بانک مرکزی است/ سه میلیارد دلار واردات خودرو؛ فرصتی برای کاهش رانت در بودجه است + فیلم

سرپرست معاونت هماهنگی برنامه بودجه و نظارت سازمان برنامه و بودجه کشور در نشست بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ تأکید کرد که کنترل تورم وظیفه بانک مرکزی است و سیاست‌های پولی نقش کلیدی در این زمینه دارند. وی همچنین به تأثیر واردات خودرو بر کاهش رانت اقتصادی اشاره کرد و از راهکار‌هایی برای مدیریت بهتر این بخش خبر داد.

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ محمدحسین رحمتی، سرپرست معاونت هماهنگی برنامه بودجه و نظارت سازمان برنامه و بودجه کشور، در نشست بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ با هدف پی‌ریزی اقتصاد صحیح و عادلانه گفت مسئولیت کنترل و مهار تورم بر عهده بانک مرکزی است. وی افزود سیاست‌های پولی، عامل اصلی در تعیین نرخ تورم هستند و برای مدیریت این مسئله، به سمت ایجاد لنگر اسمی حرکت نکرده‌ایم. رحمتی تأکید کرد ثبات اقتصادی یکی از محور‌های اساسی برای کنترل تورم است و در تدوین لایحه بودجه، واقع‌بینی در منابع و مصارف مالی مورد توجه قرار گرفته است.

کد ویدیو

واردات خودرو؛ فرصتی برای اصلاح ساختار اقتصادی

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع واردات خودرو پرداخت و اظهار داشت سه میلیارد دلار تقاضای واردات خودرو وجود دارد که می‌تواند با در نظر گرفتن نرخ ارز و حقوق ورودی، حدود ۱۱۰ هزار میلیارد تومان درآمدزایی ایجاد کند. رحمتی با اشاره به قیمت خودرو‌های وارداتی بیان کرد خودرو‌هایی که باید به قیمت ۱.۶ میلیارد تومان عرضه شوند، در بازار آزاد با قیمت‌های ۳ تا ۴ میلیارد تومان فروخته می‌شوند که این اختلاف قیمت، رانت گسترده‌ای برای دلالان ایجاد کرده است.

کد ویدیو

وی در ادامه تصریح کرد یکی از راهکار‌های مؤثر برای کاهش این رانت، برگزاری مزایده عمومی برای واگذاری مجوز‌های واردات خودرو است. به گفته او، با این روش، مزایای اقتصادی به مصرف‌کننده نهایی منتقل خواهد شد و از ایجاد رانت برای واسطه‌ها جلوگیری می‌شود.

در حال تکمیل ...

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار