به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، نعمتالله حاجیزاده در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: زمین سالیانه ۵۰۰ هزار زلزله و براساس آمار اعلام شده در سال ۱۴۰۱، کشورمان سالانه به طور متوسط هفت هزار بار لرزش را تجربه میکند.
وی ارائه آموزشهای لازم به گروههای گوناگون استان را ضروری خواند و افزود: ارائه آموزش و برگزاری رزمایش در استان زلزلهخیز گلستان به جلوگیری از آسیبهای ناشی از این اتفاق کمک میکند.
مدیرکل مدیریت بحران گلستان تاکید کرد: در ماده چهار قانون مدیریت بحران تکلیف شده که ستادهای مدیریت بحران در استانها در راستای کاهش خطر و آمادگی پاسخ به بحرانها و مخاطرات، ۲ سند را آماده کنند که گلستان با تفاهمنامه با دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اولین استانی بود که این فرایند را طی کرد.
حاجیزاده ادامه داد: در قالب اسناد آمادگی برای پاسخ به بحران گلستان، مخاطرات اولویتدار استان شناسایی شده و پس از تدوین، تایید و ابلاغ، وارد مرحله اجرا شده است.
وی با بیان اینکه وظیفه هر دستگاه در هر آسیب و اقدامات اولویتدار مشخص شده تا هنگام وقوع بحران، دستگاههای اجرایی نسبت به وظایف خود آگاه باشند، تصریح کرد: مخاطره سیل اولویت اول استان است.
مدیرکل مدیریت بحران گلستان خاطرنشان کرد: این استان سه هزار و ۲۰۰ کیلومتر رودخانه دارد که ۸۰۰ کیلومتر از نقاط جمعیتی عبور میکند.
استان سیل خیز گلستان در سال های اخیر همواره شاهد این پدیده قهری بوده است