کد خبر:۱۲۰۳۱۰۳

کلاهبرداری میلیاردی با شگرد دریافت وام در چهارمحال و بختیاری

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با شگرد وام فوری بیش از ۳ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار حسین امجدیان اظهار کرد: در پی شکایت شهروندی مبنی‌بر کلاهبرداری فردی از او در فضای مجازی رسیدگی موضوع در دستور کار پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان قرار گرفت.

وی افزود: با بررسی اظهارات شاکی مشخص شد شاکی در یکی از سایت‌های واسطه‌گر با فردی آشنا شده که وعده دریافت وام فوری را داشته و پس از اعتماد به او مبلغ ۳ میلیارد و ۱۵۳ میلیون و هفتصد هزار ریال به این منظور بدون هیچ گونه مدرک و نشانی پرداخت کرده است.

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: مأموران اداره مبارزه با جرایم سایبری پلیس فتا پس از هماهنگی با مقام قضائی متهم شناسایی شده را دستگیر و مبلغ کلاهبرداری شده را به حساب شاکی پرونده برگشت داده‌اند و تحقیقات ادامه دارد.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار