آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۳۳۱۸
رئیس کمیسیون آموزش مجلس در گفت و گو با دانشجو:

۲۴۰۰۰ معلم شرکتی باید مستقیم قرارداد ببندند/مجلس پیگیر سامان‌دهی وضعیت معلمان است + فیلم

رئیس کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به وجود ۲۴۰۰۰ معلم شرکتی در آموزش‌وپرورش، از تلاش مجلس برای تبدیل وضعیت این نیروها و قرارداد مستقیم آنها با آموزش‌وپرورش خبر داد.

محمدرضا منادی، رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگویی با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، اظهار داشت که از میان یک میلیون نیروی شاغل در آموزش‌وپرورش، حدود ۲۰۰ هزار نفر غیررسمی هستند که ۲۴۰۰۰ نفر از آنها به‌صورت شرکتی فعالیت می‌کنند. وی تأکید کرد که مجلس به دنبال تصویب طرحی است که به این معلمان امکان دهد مستقیماً با آموزش‌وپرورش قرارداد ببندند.

منادی توضیح داد: “این نیروها در حال حاضر از طریق شرکت‌ها حقوق دریافت می‌کنند که باعث ایجاد مشکلاتی در پرداخت‌ها شده است. در طرح سامان‌دهی نیروهای غیررسمی، پیشنهاد داده‌ایم که این معلمان به‌جای شرکت‌ها، مستقیماً با آموزش‌وپرورش قرارداد ببندند تا بار مالی اضافی به دولت تحمیل نشود.”

وی افزود: “این طرح امروز در قالب پیشنهادهای الحاقی در صحن مجلس مطرح می‌شود و در صورت تصویب، مسیر قانونی برای تبدیل وضعیت معلمان شرکتی فراهم خواهد شد. اگر این پیشنهاد رأی نیاورد، تعیین تکلیف این نیروها به دولت واگذار می‌شود.”

کد ویدیو

 

رئیس کمیسیون آموزش همچنین به دیگر اقدامات مجلس برای حمایت از نیروهای غیررسمی اشاره کرد و گفت: “در قانون جدید، اجازه استفاده از نیروهای بازنشسته تا سقف ۲۴ ساعت در هفته، معلمان پیش‌دبستانی، برون‌سپاران و نیروهای خرید خدمات داده شده است. امیدواریم مشکلات نیروهای خرید خدمات در استان‌هایی مانند سیستان و بلوچستان که ۶۰۰۰ نفر مجوز دارند نیز حل شود.”

این طرح در شرایطی بررسی می‌شود که معلمان شرکتی و دیگر نیروهای غیررسمی آموزش‌وپرورش از مشکلات ناشی از عدم امنیت شغلی و قراردادهای غیرشفاف خود گلایه دارند. مجلس در تلاش است تا با اصلاح این وضعیت، گام مؤثری در حمایت از این قشر بردارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار