آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۳۹۴۳

تمامی محور‌های مواصلاتی کهگیلویه و بویراحمد باز است/هشدار پلیس درباره جاده‌های لغزنده

رئیس پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به لغزندگی جاده‌ها به دلیل بارش نزولات آسمانی، از رانندگان خواست با رعایت سرعت مطمئنه، فاصله طولی مناسب و خودداری از تغییر مسیر ناگهانی، سفری ایمن را برای خود و دیگران رقم بزنند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ دانایار، رئیس پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه هم‌اکنون همه جاده‌های استان باز است و گره ترافیکی نداریم گفت: با توجه به بارش نزولات آسمانی، جاده ها لغزنده است بنابراین رانندگان باید با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی سفری ایمن برای خود و دیگران رقم بزنند.

سرهنگ دانایار افزود: رانندگان در جاده‌های لغزنده از تغییر مسیر به صورت ناگهانی خودداری کنند، زیرا احتمال انحراف خودرو و ایجاد سانحه افزایش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه در شرایط برفی و بارانی امکان لغزش چرخ‌ها بیشتر است بنابراین رانندگان باید برای کنترل بهتر خودرو و جلوگیری از ایجاد سانحه ضمن رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی خود با خودرو‌های دیگر را حفظ کنند.

سرهنگ دانایار ضمن آرزوی سفری خوش همراه با آرامش برای مسافران بر داشتن زنجیر چرخ لباس گرم و مقداری مواد خوراکی برای سفر در فصل زمستان و جاده‌های کوهستانی تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار