کد خبر:۱۲۰۴۱۶۹

تولید بیش از ۲۰ میلیون قطعه جوجه گوشتی در استان اردبیل طی سال جاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: طی هشت ماه گذشته، ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه در مزارع مرغ گوشتی این استان پرورش یافته و به چرخه تولید گوشت سفید وارد شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نوبخت اژدری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: بر اساس ابلاغ وزارت جهاد کشاورزی، برش ماهانه جوجه‌ریزی استان اردبیل ۲ میلیون و ۳۱۸ هزار قطعه تعیین شده ولی با اهتمام تولیدکنندگان امسال ماهانه به طور متوسط ۲ میلیون و ۵۵۰ قطعه جوجه‌ریزی شده است.

وی با اشاره به افزایش ۲۳ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مرغداری‌های گوشتی استان اردبیل در هشت ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل افزود: میزان جوجه‌ریزی در ۲۰ روز آذرماه سال جاری نیز بیش از یک میلیون و ۵۰۶ هزار قطعه معادل ۱۰۴ درصد تعهد خود بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با تقدیر از زحمات تولیدکنندگان و بهره‌برداران بخش کشاورزی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و تامین امنیت غذایی در استان اردبیل و کشور بیان کرد: تولیدکنندگان بخش طیور استان اردبیل طی ماه گذشته علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به گوشت مرغ، ۲ هزار تن گوشت مرغ گرم مازاد را نیز به سایر استان‌های کشور از جمله قم، البرز و آذربایجان شرقی صادر کردند.

وی اضافه کرد: برابر تمهیدات اتخاذ شده، شرکت پشتیبانی امور دام استان اردبیل آمادگی کامل برای خرید و ذخیره‌سازی گوشت مرغ مازاد تولیدی استان به قیمت مصوب را دارد و بر همین اساس، تولیدکنندگان از بابت فروش مرغ تولیدی خود نباید هیچ گونه نگرانی داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار