آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۰۸۴۲

افزایش تولید و کاهش قیمت گوشت مرغ در اردبیل

افزایش تولید و عرضه مرغ در روزهای اخیر باعث کاهش قیمت آن در استان اردبیل شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ آماده مصرف که تا چند روز پیش به ۹۶۰ هزار ریال رسیده بود، اکنون به نرخ مصوب ۸۳۵ هزار ریال در واحدهای عرضه استان اردبیل فروخته می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی اردبیل، منصور رستم‌نژاد، علت اصلی این کاهش را افزایش ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی در ماه‌های گذشته عنوان کرد که موجب کاهش قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده به ۵۶۰ هزار ریال شده است.

وی با اشاره به تولید سالانه ۵۶ هزار تن گوشت مرغ در استان گفت: حدود ۳۸ هزار تن از این میزان در داخل استان مصرف و ۱۸ هزار تن مازاد به ۱۲ استان دیگر صادر می‌شود. اردبیل همچنین با تولید ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یک روزه، ۱۱ درصد نیاز کشور را تامین می‌کند.

رستم‌نژاد افزود: برش ماهانه جوجه‌ریزی استان ۲ میلیون و ۳۱۸ هزار قطعه است، اما امسال با تلاش تولیدکنندگان این میزان به ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار قطعه رسیده است. وی همچنین از آمادگی شرکت پشتیبانی امور دام برای خرید و ذخیره‌سازی مازاد تولید به نرخ مصوب خبر داد و تأکید کرد تولیدکنندگان نباید نگرانی از بابت فروش محصولات خود داشته باشند.

وی در پایان گفت: مشکل کسری تولید تخم‌مرغ استان نیز با بهره‌برداری از واحدهای مرغداری تخم‌گذار به‌زودی حل خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار