به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، احمد کرمی روز چهارشنبه در نشست کارگروه تنظیم بازار استان ایلام با انتقاد از افزایش بی رویه قیمت برخی کالاها که در استان تولید و توزیع میشوند، اظهار کرد: افزایش قیمت کالاها و مایحتاج مورد نیاز مردم در استان نباید بیش از قیمتهای مصوب در کشور باشد.
استاندار ایلام با اشاره به ظرفیت خوب تولید گوشت قرمز و مرغ در استان، یادآور شد: استان ایلام در برخی از کالاها از جمله گوشت مرغ و قرمز تولید کننده است که مازاد تولید هم دارد اما در عرضه این کالاها در استان مشکل وجود دارد که دستگاههای اجرایی باید واسطهها را از میان بردارند.
وی با بیان اینکه مصوبات ستاد تنظیم بازار نباید فقط روی کاغذ بماند و همه مصوبات وارد فاز اجرایی و عملیاتی شود، گفت: مردم باید اقدامات مدیران را در حوزه تنظیم بازار و نظارت بر قیمتها را لمس کنند.
کرمی در ادامه با تاکید بر تکمیل زنجیره ارزش محصولات تولیدی در استان، افزود: استان باید روی طرح مزرعه تا سفره متمرکز شده و اصناف و دستگاههای اجرایی لازم است در این راستا بازار را به صورت هدفمند پایش کنند.
استاندار ایلام با اشاره موضوع تامین و توزیع درست میوه شب عید خواستار اتخاذ تدابیر لازم و عملیاتی از سوی مدیران دستگاههای متولی شد و تاکید کرد: برای میوه شب عید دستگاههای اجرایی برنامه عملیاتی و مدون داشته باشند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه دغدغه امروز ما جلوگیری از افزایش قیمت ها و ایجاد رضایتمندی در مردم است، گفت: نباید فراوانی کالا منجر به افزایش قیمتها شود، توجیهی ندارد کالا و اجناسی که در استان تولید میشوند قیمتشان بیشتر از میانگین کشوری باشد.
استاندار ایلام بر پایش مستمر، تحلیل درست، پیش بینی وقایع و کار کارشناسی اثربخش در حوزه بازار تاکید کرد و افزود: تداوم نظارت بر بازار، فعالسازی گشت های مشترک و نیازسنجی کالاهای اساسی در دستور کار مداوم مدیران مربوطه قرار گیرد.
کرمی خاطرنشان کرد: انعکاس مسائل بازار در راستای برنامهریزی، تدوین راهکارها برای مدیریت چالشها و همچنین هماهنگی و پیگیری لازم برای تنظیم میوه شب عید و ماه مبارک رمضان در دستور کار متولیان امر قرار گیرد.