آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۴۵۹۲
فلسفی در گفتگو با دانشجو مطرح کرد؛

رد پای برخی واردکنندگان در افزایش التهاب قیمت گوشت قرمز / گوشت‌هایی که بالاتر از نرخ جهانی وارد بازار شدند+فیلم

نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: برخی واردکنندگان گوشت را با قیمت‌های بالاتر از نرخ جهانی وارد می‌کنند، که این امر به التهاب بازار داخلی و افزایش قیمت‌ها دامن می‌زند.

پیمان فلسفی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : گوشت قرمز به عنوان یک کالای اساسی و مصرفی، باید در سبد خرید خانوار‌ها به راحتی در دسترس باشد و تولید داخلی به اندازه کافی برای تأمین نیاز کشور وجود دارد.

وی افزود : با وجود تولید کافی گوشت در داخل کشور، مشکلاتی در زمینه عرضه آن در بازار وجود دارد ودام‌های تولید داخلی معمولاً به دلیل نبود تمهیدات لازم برای انتقال سریع آنها به کشتارگاه‌ها روی دست دامداران باقی می‌ماند، که این موضوع موجب ضرر و زیان به تولیدکنندگان داخلی و افزایش فشار بر مصرف‌کنندگان می‌شود.

فلسفی اظهارداشت : دولت باید تدابیری برای انتقال دام‌های داخلی به کشتارگاه‌ها و تنظیم قیمت‌ها به‌طور منظم اتخاذ کند و قیمت گوشت باید بر اساس عرضه و تقاضا در بازار تنظیم شود تا قیمت‌ها در سطح مناسبی باقی بمانند و هم دامدار از ضرر و هم مصرف‌ کننده از افزایش قیمت‌ها در امان باشند.

وی افزود : علاوه بر تدابیر تنظیم قیمت‌ها، تخصیص یارانه‌های مناسب به دامداران و مصرف‌کنندگان می‌تواند به کاهش هزینه‌های تولید و قیمت نهایی گوشت کمک کند.

فلسفی اظهارداشت : اگر دولت یارانه‌های کافی به دامداران اختصاص دهد، تولیدکنندگان داخلی می‌توانند گوشت را با قیمت مناسب‌ تری وارد بازار کنند و مصرف‌ کنندگان نیز از قیمت‌های پایین‌تر بهره‌ مند شوند.

 

کد ویدیو



وی افزود : واردات گوشت خارجی باید تنها به‌ منظور تنظیم بازار و جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها صورت گیرد و برخی واردکنندگان گوشت را با قیمت‌های بالاتر از نرخ جهانی وارد می‌کنند، که این امر به التهاب بازار داخلی و افزایش قیمت‌ها دامن می‌زند و مجلس در حال بررسی این مسئله است و در صورتی که اطلاعات موجود درست باشد، با واردکنندگان متخلف برخورد خواهد شد.

نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : با حمایت از تولید داخلی و تخصیص یارانه‌های لازم به دامداران و مصرف‌کنندگان، می‌توان مشکلات موجود را کاهش داد و اگر تولید داخل از حمایت‌های دولتی برخوردار باشد، قیمت نهایی گوشت کاهش خواهد یافت و مصرف‌کنندگان قادر خواهند بود گوشت را با قیمت‌های مناسب‌تری تهیه کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار