کد خبر:۱۲۰۶۸۵۵

کشف ۵۶ بشکه اسانس عطر قاچاق در شهرستان بندر دیلم استان بوشهر

فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: مأموران این فرماندهی در راستای اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز، ۵۶ بشکه عطرهای خارجی قاچاق را در شهرستان دیلم کشف کردند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار حیدر سوسنی فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز و در پی دریافت اخباری مبنی بر ورود کالای قاچاق از استان‌های جنوبی کشور به شهرستان دیلم ، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران ایست و بازرسی شهید موسوی فرماندهی انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: ماموران ایستگاه بازرسی شهید موسوی، با هوشیاری کامل دو دستگاه خودروی سواری تند رو که از شهرستان‌های جنوبی قصد حمل اسانس عطر به تعداد ۵۶ بشکه ۱۰ لیتری با پوششی مناسب و انتقال آن به استان‌های مرکزی را داشتند، طی یک عملیات موفق پلیسی توقیف و کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان بوشهر یادآور شد: ارزش ریالی کالای کشف شده برابر نظر کارشناسان مربوطه ۳۲ میلیارد ریال برآورد شده است.

سردار سوسنی ادامه داد: در این خصوص دو نفر دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار